Finnderby info

Majoitus:

Varaa majoituksesi hyvissä ajoin varaamossa!

Varaa majoitus >>

Ravintolat:

Finnderbyssä herkutellaan! Alueella on monipuolinen tarjonta ja monta myyntipistettä!

Illanvietto:

Finnderbyn illanvietto uudistuu myös, pysy kuulolla!

Some:

Finnderbyllä on oma Facebook sivu: ME LAITETAAN LINKKI, KUN AVATAAN! Seuraa sivun päivityksiä! Sivuilla säännöllisesti kisoja ja uutisia! Käytäthän #finnderby #täyttähevoselämää, kun postaat tapahtumasta Facessa, Instassa tai Twitterissä!

Tehdään yhdessä upea tapahtuma!

Finnderby_kartta.pdf


Expo

Finnderbyn expoalue on laaja ja vilkas ostospaikka. Finnderbyn Expo-alueella on tuttuun tapaan mahdollisuus tehdä monipuolisia ostoksia. Paikalla on lukuisa joukko yrittäjiä:

Expokartta_2017.pdf

Tervetuloa tekemään löytöjä!

Finnderbyn expoalue on oiva mahdollisuus tavata asiakkaita ja solmia uusia asiakassuhteita.

Lue lisää >>

Esteratsastuksen arvostelumenetelmät

A.0.0 Vain ilman virhepisteitä enimmäisajan sisällä radan suorittaneet ratsukot palkitaan. Ei uusintaa.

A.1.0 Virhepisteet ratkaisevat. Samalla virhepistemäärällä olevat ratsukot ovat tasavertaisia. Vain perusrata, ei uusintaa.

A.1.1 Virhepisteet ratkaisevat. Samalla virhepistemäärällä olevat ratsukot ovat tasavertaisia. Yksi uusinta.

A.2.0 Perusradan samoilla virhepisteillä suorittaneet ratsastajat sijoittuvat nopeuden perusteella. Ei uusintaa.

367.1 (A1/A1) Kilpailussa on kaksi vaihetta. Puhtaan perusradan jälkeen ratsukko jatkaa uusintaradalle ilman keskeytystä, virhepisteitä saaneet ratsukot eivät hyppää uusintaesteitä. Uusinnassa vain virhepisteet merkitsevät.

367.1 (A2/A2) Kilpailussa on kaksi vaihetta. Puhtaan perusradan jälkeen ratsukko jatkaa uusintaradalle ilman keskeytystä, virhepisteitä saaneet ratsukot eivät hyppää uusintaesteitä. Samalla virhepistemäärällä olevien kesken aika ratkaisee.

AM5 Perusradan pienimmällä virhepistemäärällä olevat pääsevät mukaan uusintaan. Uusinnassa kilpailu ratkeaa virhepisteiden ja ajan perusteella.

C Arvostelu ajan perusteella. Ratsukon suoritusaikaan lisätään virhesekunteja, esimerkiksi esteen pudotuksesta 4s. Kahdesta tottelemattomuudesta, aikarajan ylityksestä tai satulasta suistumisesta ratsukko hylätään. Kokonaisajan perusteella nopein voittaa.

 


Kuvia


"Finnderbyn Expo-alueella on tuttuun tapaan mahdollisuus tehdä monipuolisia ostoksia. Paikalla on lukuisa joukko yrittäjiä."