Oheisohjelma

Finnderby tarjoaa myös monipuolista oheisohejlmaa koko perheelle!

Finnderbyssä pääsee näkemään ja kokemaan kaikenlaista myös virallisten kilpailuluokkien ulkopuolella. Oheisohjelman aikataulu täsmentyy ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen ja julkaistaan tällä sivulla.

Yleisö pääsee tänäkin vuonna ohjatusti tutustumaan maastorataan ja Derbykentän pääluokkiin eli uudistettuun Finnderby-rataan lauantaina ja GP-osakilpailun esterataan sunnuntaina.

Suomenhevoset näkyvät tänä vuonna entistä vahvemmin myös Finnderbyssä myös kilparadoilla, kun molemmissa lajeissa kilpaillaan Suomenhevosderbyissä. Tämän lisäksi Derbykentällä nähdään esittäytymässä yleisölle upeita suomenhevosoriita.

Myös muut eläinlajit tulevat tutuksi Finnderbyssä. Ihastuttavat kanit hyppäävät SM-kilpailunsa lauantaina aivan Derbykentän vieressä. Hurmaava alpakka nimeltä Börje esittelee taitojaan lauantaina Derbykentällä ja sunnuntaina päästään tutustumaan koiratanssin maailmaan. 

Kepparit ovat myös vahvasti mukana Finnderbyssä – perheen pienimmät ja miksei isommatkin pääsevät lainapolleilla kokeilemaan taitojaan viikonlopun ajan varta vasten rakennetulla radalla. Mallia näyttävät lauantaina keppareiden SM-kilpailuihin karsivat ratsukot – tervetuloa!

Tämä, ja paljon muuta Finnderbyssä 8.-10.6!


Kuvia