Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Terhi Stegarsin klinikka

maaliskuu 30 @ 16:00 - 19:30

Terhi Stegars pitää valmennusklinikat Oripäivien yhteydessä lauantaina ja sunnuntaina.

Lauantaina ohjelmassa klinikan aiheena on Nuoren hevosen kouluttaminen ja kehittäminen kohti kansainvälistä tasoa
klo 16-19.30.

Orien palkitseminen klinikan tauolla 17.15-18.15.

Sunnuntaina aiheena on Suomenhevosen kouluttaminen kohti mestaruustasoa kello 11-14 (30 min tauko päivän aikana).

OSTA LIPUT

Hinta: 40€/päivä (+lauantain Oripäivien lippu erikseen, su vapaa pääsy näyttelyyn).


Terhi Stegars on kansainvälisellä tasolla runsaasti menestystä saanut kouluratsastaja sekä arvostettu valmentaja.  Ratsastaja muutti Saksaan 1995, ja hän on tullut tunnetuksi myös hienojen jalostusoriiden kouluttajana ja kilpailuttajana.

Vuoden 2010 syksyllä Stegars siirtyi Luxemburgiin, missä hän työskentelee valmennuskeskus A bis Grand Prix -tallin pääratsuttajana, valmentajana ja toimitusjohtajana. Stegars on saanut Suomen, Saksan ja Luxemburgin ratsastajainliitoilta Kultaisen ratsastusmerkin. Hänen omat valmentajansa ovat olympiaratsastaja Kyra Kyrklund sekä Richard White.

Stegars ja Axis TSF edustivat Suomea Aachenin EM-kilpailuissa 2015, Normandian MM-kilpailuissa 2014 sekä Rotterdamin EM-kilpailuissa 2011.

Stegars on menestynyt hienosti ja nousujohteisesti myös maailmancup-tasolla ottaen useita hyviä sijoituksia. Hän on ratsastanut kahdesti maailmancupin finaalissa, Las Vegasissa 2015 ja Göteborgissa 2016.

Stegarsilla voittoja ja sijoituksia kansainvälisissä kilpailuissa viiden tähden tasolta sekä mm. International Youngster Cup -voitto ja Coupe de Luxemburgin voitto. Stegars on osallistunut neljä kertaa nuorten hevosten MM-kilpailuihin.

Stegars on nostanut kaksi uutta hevosta kansainväliselle GP-tasolle, tamman Thai Pee ja ruunan Dalou Shan. Thai Peen kanssa Stegars edusti Suomea Göteborgin EM-kilpailuissa 2017.

Lähde: SRL