Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

Meeting valmennusleiri

kesäkuu 17 - kesäkuu 21

Tapahtuma navigointi

Tule valmentautumaan tavoitteellisesti Ypäjälle Valmennuskeskuksen huippuolosuhteisiin kokeneiden ammattivalmentajien johdolla. Sinulla on upea mahdollisuus päästä treenaamaan Ypäjän kilpakentillä ponisi tai hevosesi kanssa kohti omia tavoitteitasi. Nyt voit ilmoittautua suoraan meetingiin valmentajasi suosituksesta. Jos sinulla ei vielä ole omaa valmentajaa, mutta valmentaudut ja ratsastat tavoitteellisesti, ota yhteyttä Anuun (anu.korppooh(at)hevosopisto.fi.) ja tule mukaan!

Meetingin ohjelmaan sisältyy mielenkiintoisia luentoja ja demoja esim. valmennussuunnitelman teosta, kilpailuihin valmistautumisesta, kilparatsastajan urapolusta, koulu-, este- ja kenttäratsastuksesta. Hauskoja ja ikimuistoisia illanviettoja leirikasteineen sekä huippukilparatsastajien tapaamisineen!

Meeting-valmennusleiri on valtakunnallinen valmennusleiri, johon
osallistutaan omalla ponilla tai hevosella.

Leirihinta on 495€ ja siihen sisältyy majoitus kahden hengen huoneissa, ruokailut ja opetustunnit sekä 1 karsinapaikka perusrehuin.
Hevoset majoitetaan talleihin valmennusryhmittäin. Leiriläiset huolehtivat itse hevosten ruokinnasta ja karsinoiden puhdistuksesta apuvalmentajien ohjauksessa.

Hevosopisto ei ole vakuuttanut leiriläisten omia hevosia, vaan jokainen vastaa hevosestaan itse.

ILMOITTAUDU MEETINGIIN!


Kuvia