Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Masterclass workshop with Tobbe Larsson & his horses

toukokuu 4 @ 14:00 - 17:00

OSTA LIPUT


Maailmalla huippusuosittu hevoskouluttaja Tobbe Larsson Suomeen

Hevosten ystäville tarjoutuu ainutlaatuinen mahdollisuus, kun ruotsalainen hevoskouluttaja Tobbe Larsson hevosineen esiintyy Ypäjän Hevosopistolla 4.5.2019.

Larssonin Masterclass -nimisessä työpajanäytöksessä jaetaan paljon tietoa hevosten kanssa kommunikoinnista sekä tarjotaan konkreettisia vinkkejä ja ohjeita, joita voi halutessaan harjoitella kotona oman hevosen tai ponin kanssa. Esityksessä nähdään myös vapaana liikkuvia hevosia.

Taito lukea ja ymmärtää hevosia ja poneja luo turvalliset olosuhteet hevosharrastukselle. Larsson jakaa oppejaan näytöksessä avoimesti. Työpajan tarkoituksena on inspiroida ja näyttää, että harjoittelu on hauskaa ja se luo hyvää energiaa.

Tämä ihmisen ja hevosen välinen kommunikointi on mahtava kokemus hevosihmisille ja kaikille, jotka haluavat nauttia hevosen ja ihmisen kanssakäymisestä.

Dubaissa kotipaikkaansa pitävä Larsson kiertää ympäri maailmaa esiintymässä ja on vieraillut Suomessa aiemmin Appassionatan esityksessä. Nyt nähtävä Masterclass -työpaja järjestetään Suomessa ensimmäistä kertaa.

Yleisö pääsee sisään klo 13.00, esitys alkaa klo 14.00 ja arvioitu päättymisaika on 16.30.

Näytös järjestetään Ypäjä-hallissa, P-paikkoja mm. osoitteessa: Varsanojantie 181, aluekartta: linkki

Liput 50€/kpl, lippuja myynnissä myös ovella! Tickesterin kautta ryhmille alennuksena joka 11. lippu ilmaiseksi.

Ypäjä-hallissa kahvila.

Lisätietoa Tobbesta www.tobbelarsson.com