Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

Kenttäratsastuksen toimihenkilöiden lisenssikoulutus

heinäkuu 22 @ 12:00 - heinäkuu 23 @ 15:00

MM-kenttäratsastajamme Pauliina Swindellsin valmentaja Lizzel Winter sekä hänen miehensä Eric Winter tulee Suomeen heinäkuussa pitämään kenttäratsastuksen toimihenkilöille lisenssikoulutusta sekä valmentamaan ratsukoita!

Lizzel  ja Eric Winter ovat kilpailleet kenttäratsastuksessa kansainvälisellä 4* tasolla. Lizzel on lisäksi kilpaillut GP-tasolla kouluratsastuksessa, joten koulutuksen anti tulee olemaan monipuolinen.  Lisäksi Winterillä on myös koulutuomarin oikeudet, ja hän on kilpaillut myös aktiivisesti rataesteillä.

Eric Winter on FEI:n maastoratojen suunnittelija ja tekninen asiantuntija. Hän on suunnitellut maastoratoja ympäri maailmaa. Hän on kilpaillut arvostetuissa Badmintonin ja Burgleyn kenttäratsastuskilpailuissa vuosina 1989 ja 1990.

Kotimaassan Iso-Britanniassa he johtavat valmennuskeskusta ja sen yhteydessä toimii myös ratsastuskoulu.

Ericin visio on suunnitella ratoja, joilla ratsastajan on oltava tasapainossa ja joissa hevosten on edettävä. Epävarmat hevoset eivät ehkä selvitä rataa, mutta hyvät ratsukot saavat sen näyttämään helpolta.

-Lizzel on todella tarkka ja pedagoginen valmentaja. Hän ei jätä kiveäkään kääntämättä minkään ratsukon kohdalla, kertoo Pauliina Swindells.

Swindellsin ja Winterin tiet kohtasivat, kun ratsastaja muutti Iso-Britannian pohjoispuolelta etelämmäs. Swindells koki olevansa kilpailu-uransa välivaiheessa ja uudessa työpaikassa häneltä puuttui sopiva valmentaja.

– Kävin British Eventing:n järjestämässä valmennustilaisuudessa, joka oli juuri tarkoitettu kaltaiselleni ratsastajalle, joka jo kilpailee vaativia luokkia, mutta jolla ei ole varsinaisesti valmennussysteemia taustalla. Valmennustilaisuudessa tykästyin Winterin tyyliin valmentaa. Hänen kanssaan pystyy keskustelemaan valmennuksissa ja käymään asiat hyvin läpi!

Lizzel Winter on myös Suomen kenttäratsastusjoukkueen Road to Tokyo -projektin vetäjä.
Lisäksi Lizzelin aviomies suunnittelee maastoesteratoja, joten sitä kautta Lizzel on selvillä myös maastoratojen viimeisimmistä tuulahduksista!

Lizzel Winterin kotisivut


Koulutus on kenttäratsastuksen toimihenkilöiden lisenssikoulutus maastoradan suunnittelijoille ja teknisille asiantuntijoille.


Ilmoittautuminen ja hinnat:

Ratsastajapaikkoja voit tiedustella: hinni.koskenniemi@hevosopisto.fi.

Ratsastajapaikat on suunnattu jo tavoitteellisesti kilpaileville ratsukoille.
85€ / ratsukko, 2-3 ratsukon ryhmissä.
Yksityistunti kouluratsastusta 100€

Ilmoittaudu lisenssikoulutukseen täältä

1 pvä 50€ (sis. koulutuksen)
molemmat pvät 100€ (sis. koulutuksen)

Mikäli tarvitset majoitusta, voit varata sen kätevästi varaamomme kautta: https://cloud.hotellinx.com/NetReservationsHevosopisto

kuvat: Jutta Koivula


Alustava aikataulu

Monday 22.7.

13.00 Eric theory and practical design with TD’s and XC Course Designers | Auditorium/Juhlakenttä

Lizzel’s Dressage (private lessons), Juhlakenttä/Ypäjä-halli

13.00

13.45

14.30

15.15

16.00 Dinner (self paid)

Lizzel’s showjumping (max. 3), Juhlakenttä/Opistohalli

17.00

18.00

19.00                                              

Tuesday 23.7.

9.00 Eric’s demo with 2 riders 
XC Morning session with designers and two riders looking at the effect of different exercises set out by the designers and the impact that it has;  running with a study group of coaches to discuss different issues

Lizzel’s Cross Country training

10:00  Riders (max. 2)

11:00  Riders (max. 2)

12:00 Lunch (self paid)

13:00 XC discussion  / design with Eric
look at developing a site if you have one that you want to develop or Eric also coach a XC training session

14.00 Finish