Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Harjoittelumahdollisuus Finnderbyyn osallistuville ratsukoille Derbykentällä

toukokuu 29 @ 16:00 - 20:00

Harjoittelu on avoin ensisijaisesti Finnderby -tapahtumaan 7.-9.6.2019 osallistuville ratsukoille. Mikäli ilmoittutuminen ei tule täyteen to 23.5. mennessä, voivat harjoitteluun ilmoittautua myös muut ratsukot! Kentällä on ratsastajien käytössä muutamia esteitä, ei kokonaista rataa.  Ratsukoiden on mahdollista harjoitella myös vesihautaa. Samalla viikolla vesihautaharjoittelu on mahdollista myös Juhlakentällä, valmentajien varaukset ja alueen käyttömaksut tavalliseen tapaan  Hevosopiston majoitusvastaanoton kautta.

Tapahtuman valvojana toimii Perttu Pasuri.
Varmista paikkasi ilmoittautumalla alla olevasta tästä LINKISTÄ  viimeistään ma 27.5.! Harjoittelun hinta on 20€/ ratsukko, osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, maksua ei palauteta, ks.; Peruutusehdot / Hevosopisto
 
Ilmoittautuneet ratsukot jaetaan n. 10 ratsukon ryhmiin jotta voimme tarjota kaikille mahdollisimman tasapuoliset harjoitteluolosuhteet ja ruuhkien aiheuttamilta vaaratilanteilta vältytään. Julkaisemme ratsukkokohtaisen aikataulun tapahtuman nettisivulla tiistaina 28.5.