Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Avoimet Ovet 2020

helmikuu 1 @ 11:00 - 15:00

Tervetuloa tutustumaan Hevosopistoon helmikuun ensimmäisenä päivänä!

klo 11 Ypäjä-hallissa tunnin kestävä esitys. Tämän jälkeen avaamme tallien ja asuntoloiden ovia ja Auditoriossa järjestetään koulutusinfoja.

Oppilasruokalan Upseerikerholla on Elävä historia osana vahvaa tulevaisuutta keskustelu, joka kurkistaa Siittolanmäen ansiokkaaseen historiaan ja Hevosopiston käynnissä olevaan strategiatyöhön. 

Paikalla myös Vermon Ravikoulun ohjaaja Hanna ja Jekku-poni.

 

KÄSIOHJELMA 2020

TERVETULOA AVOIMIIN OVIIN HEVOSOPISTOLLE!

Ypäjä-halli klo 11

Rehtorin avajaissanat
Valloittavat Varsat
Ravihevoset
Katrilli
Vuoden Opetushevosia palkitaan pitkin esitystä

Esityksen päätyttyä alkaa TALUTUSRATSASTUS Ypäjä-hallissa! Hinta 2 euroa Oppilaskunnan hyväksi. Varaa myös ratsastustunteja Hopoti-pisteeltä Ypäjä-hallin aulasta!

IV-tallin KIRPPIKSELTÄ voit tehdä löytöjä.

Hyppää Kurvin tai Valvin KÄRRYKYYTIIN Opisto-hallin kentän luona! Kyyti maksaa myös 2 euroa. Käy myös moikkaamassa respan tiimiä Opisto-hallilla!

Matka jatkuu kävellen tai autolla kohti AUDITORION pihaa. Auditoriossa on kello 13 ja 14 infot OPISKELUSTA, joten piipahda kysymässä kaikki mietityttävät asiat Suvilta ja Noralta!

Vieraile KENGITYSPAJALLA katsomassa kengityksen oppituntia, HEVOSFYSIOSSA kurkkaamassa, kun hevonen treenaa vesimatolla 12.30-14.30.

HAIMI-HALLISSA on kenttäratsastuksen maajoukkue hyppäämässä maastoesteitä, wuhuu!

III-TALLISSA asuu iso joukko ravihevosia! Tallissa toimii Aripekka Pakkasen talli ja Tapio Mäki-Tulokas pitää omaa käytävää samassa rakennuksessa. Jekku-poni on paijattavana myös kolmosessa ja valjastusta pääsee myös katsomaan!

II-TALLISSA on varsat nähtävinä noin kello 14 saakka. Voit kulkea talliin vaikka hauskan, pyöreän rakennuksen läpi. Papu-poni odottaa harjaajia!

I-TALLI on yrittäjien hallinnassa. Riikka Harjulan Callisto Horses on erikoistunut nuoriin hevosiin ja toisella puolella tallia on Sanna Kiisken ravihevosia. Tallista löytyy lisäksi Jenna Salminen.

VALJASVERSTAS löytyy kaikkein alimpaa, mutta siellä on täysi opiskelu käynnissä! Käy katsomassa mitä opiskelijoilla on työn alla ja kuinka neula ja lanka puskevat läpi nahan! KURAATTORI löytyy TAKKAHUONEELTA.

UPSEERIKERHOLLA on käynnissä 12-15 keskustelua alkaneesta strategiatyöstä ja kilpailukesän tapahtumista! Nauti samalla OPPILASRUOKALASSA lounasta!

PELAA PUHELIMELLA HEVOSOPISTON PELIÄ! Kirjoita osoite play.seppo.io ja kirjaudu koodilla: 1B3G58
Tarvitset tiimin nimen ja sähköpostin pelaamiseen.

 

Paikoitus Ypäjä- hallin P-paikalle ja Opisto-hallin kentälle, paikalla ohjaus.
Lounasta tarjolla Oppilasruokalassa kello 16 saakka, Ypäjä-hallin ja Opisto-hallin kahvioissa kahviotuotteita.


Onko sinulla hevostavaraa kirppiksellä myytäväksi?
Hinnoittele ja nimeä tuotteet huolellisesti, kirjaa myytävät tuotteet listalle ja toimita siistit tavarat Hevosopiston IV-tallille perjantaina 31.1. klo 15-17.

Nouda myymättömät tuotteet ja tuotot päivän päätteeksi (14.30-15). Mikäli et paikalle tuolloin pääse, niin tavarat jäävät neloselle odottamaan sinua ja rahat voit noutaa toimistolta maanantaina 3.2.


Lue lisää päivästä!