Koulutus

Hevosopisto on toisen asteen ammatillinen oppilaitos. Ammatilliseen koulutukseen haetaan joko jatkuvan haun kautta tai yhteishaussa.

Ypäjän Hevosopiston tavoitteena on kouluttaa alalle rautaisia ammattilaisia, jotka ovat kilpailukykyisiä myös kansainvälisesti. Koulu on yksi Euroopan suurimmista hevosalan ammattillisista oppilaitoksista.

Hevosopistolla voit opiskella koko hevosalan polun perustutkinnosta erikoisammattitukintoon saakka. Järjestämme myös ammatillista täydennyskoulutusta hevosalaan liittyen. Osa koulutuksesta on suunnattu tutkinnon suorittaneille ja osa koulutuksesta on avointa kaikille aiheesta kiinnostuneille. 

Lähiopetuksen lisäksi opiskelija voi suorittaa tutkinnon oppisopimuksena tai koulutussopimuksella, jolloin varsinainen opiskelu tapahtuu koulutustyöpaikalla. Molemmissa sopimuskoulutuksissa opiskelijoilla on lähijaksoja Ypäjällä.

Hevosopiston yhteydessä toimivan Valmennuskeskuksen kilpailu- ja valmennustoiminta tarjoaa oppimiselle erinomaiset puitteet.

Tutustu opintomahdollisuuksiin valikosta ja hae opiskelemaan!


Jatkuva haku
Hakeutuminen perustutkintoon, ammattitutkintoon, erikoisammattitutkintoon tai tutkinnon osia suorittamaan tapahtuu suoraan oppilaitokseen. Voit hakea jatkuvan haun kautta milloin vain, ja otamme sinuun yhteyttä hakulomakkeen käsittelyn jälkeen!

Linkki hakulomakkeeseen

Jatkuva haku soveltuu monenlaisille hakijoille:

  • lukion päättäville
  • hakijat, joilla on jo jokin aiempi tutkinto
  • työelämässä osaamista hankkineet
  • alaa vaihtavat
  • oppisopimuskoulutukseen hakeutuvat
  • yhteishaussa ilman opiskelupaikkaa jääneet.

Yhteishaku

Kevään 2019 yhteishaun hakuaika on 19.2. – 12.3.2019, kts. www.opintopolku.fi.


Ammatillinen koulutus

Hevostalouden perustutkinto >

Kaksoistutkinto >

Hevostalouden ammattitutkinto >

Hevostalouden eat >

Valmentajan ammattitutkinto >

Oppisopimuskoulutus >