Hevosopisto

Valmennusta omalla ponilla tai hevosella Hevosopiston upeissa puitteissa!

Pirkko Herdin johtamat valmennusleirit kesällä 2017

19.-21.5 ja 8.- 10.8.2017 Kenttävalmennusleiri
Tule valmentautumaan omalla hevosellasi tai ponillasi Ypäjälle maastoesteille. Valmentajana leirillä toimii SRL:n maajoukkuevalmentaja ja ammattivalmentaja Pirkko Herd. Leiriohjelmassa huomioidaan kilpailutavoitteesi sekä toiveesi harjoitusten vaativuuden ja lajin osalta.
Mukaan otetaan maksimissaan 20 osallistujaa.

Leiri alkaa tulopäivänä klo 13.00 ja päättyy viimeisenä leiripäivänä noin klo 14.00.Valmennusleirin hinta on 300€, sisältäen opetuksen, ruokailut, majoituksen kahden hengen huoneissa sekä karsinapaikan yhdelle hevoselle tai ponille.

27. – 29.6 Estevalmennusleiri
Ypäjän huippuolosuhteissa tapahtuva estevalmennus SRL:n maajoukkuevalmentaja ja ammattivalmentaja Pirkko Herdin johdolla. Omalla ponilla tai hevosella pääset tekemään esteharjoituksia monipuolisesti hiekka- ja Derbykentällä (nurmikenttä) sekä halutessasi myös maastoesteillä.
Mukaan otetaan 20 osallistujaa.

Leiri alkaa tulopäivänä klo 13.00 ja päättyy 21.5. noin klo 14.00. Valmennusleirin hinta on 300€, sisältäen opetuksen, ruokailut, majoituksen kahden hengen huoneissa sekä karsinapaikan yhdelle hevoselle tai ponille.

1c42-jenny.jpg 6595-leirit.jpg 8210-sallavarenticeckhardt.jpg e907-jaana-matriisi.jpg

Ilmoittaudu leirille sähköisellä lomakkeella . Vahvistamme ilmoittautumisen sähköpostilla.


Sivu päivitetty viimeksi 24.01.2017

Pirkko Herd on toiminut ratsastuksenopettajana reilut 20 vuotta ja 2004 alkaen Hevosopistolla ammattiopettajana. ”Pike” on koulutukseltaan myös master-ratsastuksenopettaja ja toimii parhaillaan myös SRL:n kenttäratsastuksen maajoukkuevalmentaja.”Pike” on kilpaillut koulu- ja rataesteratsastuksessa kansallisella tasolla ja kenttäratsastuksessa myös kansainvälisellä tasolla. Lisäksi ”Pike” on kouluratsastustuomari, kenttäratsastuksen A-tuomari ja tekninen asiantuntija.