Hevosopisto

Hevosopiston ravitalli

Hevosopiston ravitallitoiminta on jaettu kolmeen yksikköön, Ypäjän varsatalliin, kilpahevosten talliin ja Vermon yksikköön. Hevosopiston ravivalmentaja on maan tunnetuimpiin raviohjastajiin kuuluva Ilkka Korpi.

Hevosopistolla on hyvät valmennusolosuhteet ravihevosille. Hevosopiston toiminta-alue on noin 300 hehtaarin suuruinen. Alueella on runsaasti valmennusteitä, kilometrin mittainen ravirata ja hiittirata, jonka pituus on 3,2 km.

Talli toimii raviopiskelijoiden oppimisympäristönä. Valmentajien ja opiskelijoiden lisäksi hevosten hyvinvoinnista huolehtivat koulutetut ja kokeneet hevostenhoitajat.

Ravitallin valmennusmaksu on 790 e/kk. Hintaan ei lisätä arvonlisäveroa. Hevosten kengitys kuuluu hintaan, mutta kengät laskutetaan.

Hevosopiston hyvinvointipalvelut Hevosfysiossa ovat myös ravivalmennuksessa olevien hevosten käytössä. Vesikävelykoneen käyttö valmentajan tekemän suunnitelman mukaan kuuluu hevosten valmennushintaan. Ravitallilla käy säännöllisesti hevoshieroja Niina Närvä.

Lisätietoja palveluista:

Hevosfysio


Laser-hoito
2.8MB, päivitetty 21.10.2014

Hevosopiston kimppahevoset


Kimppahevoset


Ajan tasalla olevat tiedot valmennuksessa olevista hevosista löydät Suomen Hippoksen heppajärjestelmästä.

Valmennussopimus
Valmennussopimus
319KB, päivitetty 26.11.2015


8a50-ypajaeila.jpg
SE-tamma Ypäjä Eila on Hevosopiston ravitallin nimeikkäin ravuri.

Ilkka Korpi on ajanut urallaan yli 27 000 lähtöä, joista reilut 2400 on päättynyt voittoon. Palkintorahoja hänen ohjastamansa hevoset ovat voittaneet yli 7 miljoonaa euroa. Uralle mahtuu paljon suurvoittoja, kohokohtina vuoden 1986 ravikuninkuus, kaksi lämminveristen derbyvoittoa, Suomen mestaruus ja lukuisia ikäluokkakilpailujen voittoja. Tuoreimmat suurkilpailuvoitot ovat kaudelta 2013: Pikkupelimanni-ajo ja Pikkuprinssi.

Korpi on ajanut myös Yhdysvalloissa, Ranskassa, Italiassa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Ulkomaisista suurkilpailuista hänen meriittilistallaan ovat mm. Italian Costa Azzurra ja Norjan Jarlsberg Grand Prix.


Sivu päivitetty viimeksi 29.06.2017

Ajankohtaista
Yhteystiedot

Ilkka Korven talli/I talli
Siittolanmäentie 36
32 100 YPÄJÄ

Postiosoite:
Ilkka Korven talli, Opistontie 9,
32 100 YPÄJÄ

valmentaja
Ilkka Korpi
0400 – 471 400 ilkka.korpi a hevosopisto.fi

Ravipalvelupäällikkö
Eeva Karvonen
0400 - 898 353
eeva.karvonen a hevosopisto.fi

Tallillamme on käytössä toiminnanohjaus- ja viestintäjärjestelmä Protreenari.
Hepoteq