Hevosopisto

Ratsastuskoulun opetus

Hevosopiston ratsastuskoulu tarjoaa mahdollisuuden ratsastuksen harrastamiseen monella eri tasolla, talutus- ja alkeisryhmistä aina kilpailuihin valmentautumiseen saakka. Tavoitteena on, että jokainen oppilas saa juuri hänelle sopivaa ohjausta tavoitteidensa mukaisesti.

Opetus toteutetaan 6 - 8 ratsastajan tasoryhmissä jokaiselle ryhmälle erikseen laaditun suunnitelman mukaisesti. Tunneille ratsastajat voivat osallistua halutessaan omilla hevosilla sekä toiveiden ja mahdollisuuksien mukaan järjestetään myös pienryhmä- ja yksityistunteja.

Hevosopiston ratsastuskoulun opettajina toimivat ratsastuksenopettaja Marjo Mettala ja ratsastuksenohjaaja Saana Vepsäläinen sekä ratsastuksenohjaajalinjan opiskelijat. Ratsastuksenohjaajaopiskelijat suunnittelevat ja toteuttavat ratsastustunnit ratsastuksenopettajan ohjauksessa ja valvonnassa.

Ratsastuskoulun toiminnasta ja opetuksen suunnittelusta vastaa Hevosopiston johtava ratsastuksenopettaja, master-ratsastuksenopettaja ja ammattivalmentaja Anu Korppoo.

Lisätietoa ratsastuskoulun toiminnasta puhelinumerosta 040 8607 639. Varmimmin tavoitat ratsastuksenopettajat arkisin klo 15.30 - 16.30.

Sivu päivitetty viimeksi 16.04.2015