Hevosopisto

Ratsastuskoulun opetus

Hevosopiston ratsastuskoulu tarjoaa mahdollisuuden ratsastuksen harrastamiseen monella eri tasolla, talutus- ja alkeisryhmistä aina kilpailuihin valmentautumiseen saakka. Tavoitteena on, että jokainen oppilas saa juuri hänelle sopivaa ohjausta tavoitteidensa mukaisesti.

Opetus toteutetaan 6 - 8 ratsastajan tasoryhmissä jokaiselle ryhmälle erikseen laaditun suunnitelman mukaisesti. Tunneille ratsastajat voivat osallistua halutessaan omilla hevosilla sekä toiveiden ja mahdollisuuksien mukaan järjestetään myös pienryhmä- ja yksityistunteja.

Hevosopiston ratsastuskoulun opettajina toimivat ratsastuksenopettaja Marjo Mettala ja ratsastuksenohjaaja Saana Vepsäläinen sekä ratsastuksenohjaajalinjan opiskelijat. Ratsastuksenohjaajaopiskelijat suunnittelevat ja toteuttavat ratsastustunnit ratsastuksenopettajan ohjauksessa ja valvonnassa.

Ratsastuskoulun toiminnasta ja opetuksen suunnittelusta vastaa master-ratsastuksenopettaja ja ammattivalmentaja Anu Korppoo.

Lisätietoa ratsastuskoulun toiminnasta puhelinumerosta 040 8607 639. Varmimmin tavoitat ratsastuksenopettajat arkisin klo 15.30 - 16.30.

Sivu päivitetty viimeksi 04.04.2017