Hevosopisto

Haaveiletko hevosen omistamisesta? Hevosen kimppaomistaminen on nykyaikainen tapa ja mahdollisuus olla mukana hevosurheilussa.

Lähde mukaan Hevosopiston Hevoskimppaan! Hevoskimpoissa omistamme yhdessä ravurin, joka valmentautuu Ypäjällä. Tällä hetkellä myynnissä olevissa kimpoissa on yhteensä 50 osuutta.

bb4a-varsat.jpg
Hevosopistolla kasvatetaan laadukkaita suomenhevosia ja lämminverisiä. Kimppahevostoiminta on uusi palvelumuotojamme, jonka myötä tarjoamme hevosenomistamisen elämyksiä.

Kilpahevosen omistamisella tavoitellaan isoja elämyksiä. Osaamista, omistautumista ja panostuksia vaativa laji tarjoaa mahdollisuuksia saavuttaa ikimuistoisia urheiluelämyksiä, mutta arvokkaan hevosen kohdalla tarjolla on myös taloudellisia riskejä, joita kimppaomistuksessa voidaan jakaa isommalle joukolle.

Erilaisia hevoskimppoja löytyy kotimaasta ja ympäri maailman mitä monimuotoisimpina. Hyvää tai oikeaa kimpan osallistujien lukumäärää ei ole kukaan kyennyt määrittelemään - se voi olla jotain kahden ja useamman tuhannen välillä. Esimerkiksi ruotsalaisen raviyleisön suuren kansansuosikin ja Euroopan absoluuttisella huipulla juoksevan Maharajahin omistaa tuhansien osakkaiden Travkompaniet-jättikimppa.

Lisätietoja kimppaomistamisesta:
Hevosenomistaja.fu/kimppaomistaminen

Lisätietoja kimppaomistamisen laatukriteereistä. Hevosopiston kimppojen vetäjä Eeva Karvonen on käynyt laatukimppakoulutuksen ja kimpat täyttävät kriteerit muiltakin osin.

www.hevosenomistaja.fi/kimppatallinkriteerit

Tällä hetkellä Hevosopistolla on kimppahevosiksi tarjolla kaksi laadukasta ravurivarsaa: suomenhevostamma Ypäjä Keva ja lämminveriori Ypäjä Louvre. Molempiin voit tutustua tarkemmin niiden omilla sivuilla:

Ypäjä Keva
Ypäjä Louvre

Kimppahevosten tiedottaminen tapahtuu sosiaalista mediaa, tarkemmin Facebookin suljettua ryhmää hyödyntäen. Näin ollen palvelun käyttäjä (ilmasta) saat eniten irti omistajuudestasi arjessa, kimppatapaamisten ja kilpailujen ulkopuolella.

Hevoset ovat hevosopistolla valmennuksessa kimppahevosten valmennuspaketilla. Lisätietoja kimppapaketeista

kimppapaketit

Hevosopiston kimppahevoset

Varaa osuutesi Hevosopiston kimmpahevoseen - tai vaikka molempiin!
Pakollinen kenttä


Sivu päivitetty viimeksi 11.10.2017