Hevosopisto

Mikaela Lindh - Nuoresta hevosesta kohti GP:tä 1.4.2017

Yksi Suomen menestyneimmistä kouluratsastajista Mikaela "Fia" Lindh valmentaa nuoria hevosia huhtikuussa Hevosopistolla Ratsuoripäivien yhteydessä. Tule seuraamaan miten Fia valmentaa training scalen mukaan ratsukoita nuorista hevosista kohti GP:tä!

f331-fia2152.jpg
Mikaela Lindhin kouluratsastusklinikka Oripäivien yhteydessä 1.4.2017 klo 16-20.
Puolessa välissä klinikkaa seuraa noin tunnin tauko, jonka aikana palkitaan Ratsuoripäivien oriit.

Fian ja hänen hevosensa Belissimon lisäksi klinikassa nähdään muun muassa seuraavat ratsukot: Anna von Wendt – Sir Hinrichs, Tiina Polso – Seaside Schafira, Anna Tallberg – Zorro, Siiri Kyrö – Kyrö Hot Flow, Mea Packalen – Silenzio, Anna Tallberg – Fernet sekä Anna Kärkkäinen – Elves Angel.

Liput ennakkoon 40 € (+Ticketmasterin toimituskulut)
Ypäjä-hallin ovelta käteisellä 50 €
Ennakkoliput

92db-fia3090.jpg 455c-fia2171.jpg

Sivu päivitetty viimeksi 24.03.2017

Mikaela “Fia” Lindh

Lindh on tehnyt upean arvokilpailu-uran ja edustanut Suomea Skovlunds Mas Quapolla "Masilla" Lontoon olympialaisissa, missä tuloksena oli 30. henkilökohtainen sija, sekä Normandian MM-kilpailuissa sekä Herningin ja Rotterdamin EM-kilpailuissa. Pari voitti PM-joukkuekultaa ja Ypäjän GP:n sekä henkilökohtaista PM-kultaa GP vapaaohjelmassa 2011. Ratsastajalla on lisäksi SM-hopeaa vuodelta 2002 Frederikillä.

Fia asuu ja valmentautuu Tanskassa, jossa hän valmentaa myös tulevaisuuden kouluratsastustähtiä niin hevosia kuin ratsastajiakin.

Lue lisää Fian saavutuksista: www.ratsastus.fi/mikaela_lindh