Hevosopisto

Kilparatsastajan uralla! -valmennusleirit

Syksyllä 2017 järjestetään valmennusleirit olympialajien aluevalmennettaville. Valmennusleiri on tarkoitettu kaikkien alueiden aluevalmennusrenkaisiin kuuluville ja heidän tukijoukoilleen, erityisesti henkilökohtaisille valmentajille. Leiri järjestetään yhtä aikaa maajoukkuekatsastusleirin kanssa ja sen ohjelma on suunniteltu yhdessä Suomen Ratsastajainliiton, maajoukkue- ja aluevalmentajien kanssa.

Ypäjän Hevosopisto järjestää marraskuussa aluerenkaisiin kuuluville este-, koulu- ja kenttäratsastajille ja heidän tukijoukoilleen suunnitellut valmennusleirit. Mukaan toivotaan ratsastajien ja heidän vanhempiensa ohella erityisesti ratsastajien henkilökohtaisia valmentajia. Leiri järjestetään yhtä aikaa maajoukkuekatsastusleirin kanssa ja sen ohjelma on suunniteltu yhdessä Suomen Ratsastajainliiton, maajoukkue- ja aluevalmentajien kanssa. Ohjelmassa on painavaa asiaa valmentautumisen ja kilpailemisen suunnittelusta ja polusta kohti maajoukkuetta.
Varaa nyt paikkasi syksyn ykköstapahtumaan ja tule tutustumaan maajoukkuevalmennukseen!

Hinta: 115€/henkilö
sisältää majoituksen kahden hengen huoneessa (kurssikeskus, vanha koulu tai solu-huoneisto), ohjelman, tarjoilut ja fyysisen harjoittelun ohjelman.
Hinta ilman majoitusta 95€/henkilö.
Halutessasi majoittua porkkana-huoneistossa (125€/yö), varaa valmennusleiri ilman majoitusta ja varaa majoitus erikseen täältä: . Saadaksesi alennuksen merkitse kurssitunnus: Kilparatsastajanuralla.

Tutustu ohjelmiin ja ilmoittaudu mukaan!

Alustava ohjelma:

La klo 12
Ratsastajan tie kohti huippua (Eero Simojoki)
Valmennuskeskus - Tukena huipulle (Eero Simojoki)
Tavoitteellinen 365 -harjoittelu kohti maajoukkuetta
Hevosen hyvinvointi harjoitus ja kilpailutilanteissa
Kilpailukauden analysointi
Aluevalmennuksen tavoitteet
Valmennus- ja kilpailusuunnitelman tekeminen
Maajoukkueen valintaleirin katsastusten seuraaminen

Su klo 8.30
Ratsastajan lihaskuntotestit (Eero Simojoki, Tero Puustinen)
Ratsastajan terveys (Tia Ventto)
Psyykkinen valmennus - tavoitteen asettelu (Mia Stellberg)
Lihaskuntotestien palaute ja fyysisen harjoittelun suuntaviivat (Eero Simojoki/Tero Puustinen)
Leiri päättyy klo 14-15

Ilmoittautuminen Kilparatsastajan uralla! -valmennukseen 2017

Ilmoittautuminen Kilparatsastajan uralla! -valmennukseen
Pakollinen kenttä
Ko-Hallimestaruus2015 7620-paulawolontisflux.jpg Esteponi


Varaus- ja peruutusehdot: Osallistuminen voidaan perua kuluitta 22.10 mennessä kouluratsastajien valmennusleirille ja 1.11. mennessä kenttä- ja esteratsastajien valmennusleirille. Tämän jälkeen tehtävästä peruutuksesta veloitamme 50% varauksen arvosta. Peruuttamattomasta kurssista perimme täyden hinnan. Huomaattehan, että kaikki peruutukset ja varauksen muutokset tulee tehdä kirjallisesti, sähköpostilla kurssisihteeri a hevosopisto.fi

Sivu päivitetty viimeksi 27.09.2017