Hevosopisto

Info

Sijainti

FD17-aluekartta
1.1MB, päivitetty 2.6.2017

Ravintolat


Finnderbyssä herkutellaan! Monipuolinen tarjonta ja monta myyntipistettä! Kilpailualueella on monipuoliset ravintolapalvelut, joista vastaa FeedIn Oy.

Kahvila Ajomestari on avoinna torstaista sunnuntaihin klo 8.00 alkaen. Valikoimassa on kahviotuotteiden lisäksi keittoa ja salaattia. Leikkimökistä Ajomestarin terassilta saat perjantaista sunnuntaihin burgerit, pulled porkia ja mietoja juomia. Cobillard ravintola on avoinna perjantaista sunnuntaihin. Shampanjan lisäksi tarjolla on kahviotuotteita, vohveleita ja uuniperunaa. Kouluratsastusyleisöä hemmotellaan uudessa ravintola Ruffelissa Juhlakentän laidalla perjantaista sunnuntaihin! Tarjolla on jopa 12 erilaista kuohuviiniä, kahviotuotteita sekä tapaksia. VIP Ravintola Ratamestari on avoinna kutsuvieraille sekä pöytävarauksen tehneille perjantaista sunnuntaihin klo 9.00 alkaen. Tarjolla on seisova buffee klo 12-14. Tämän jälkeen myynnissä on myös pientä syötävää. A-oikeudet. Vapaita pöytiä voi tiedustella Ajomestarista.

Messuhalli on avoinna lauantaina aamusta yöhön! Terassilla ruokaa ja juomaa sekä illalla vanhan ajan derbybileet!

Derbyillanvietto


Finnderbyn perinteinen illanvietto palaa Messuhalliin! Bilebändi Simply Sam viihdyttää derbykansaa lauantain ”latobileissä” klo 20.00 alkaen, ravintola avoinna aamusta asti! Illanviettoon on ilmainen sisäänpääsy! Ravintolassa tarjolla suolaisia herkkuja ja juomaa joka janoon! Ravintola Ratamestari on myös illalla biletunnelmissa!

Majoitus
Varaa majoituksesi hyvissä ajoin! www.hevosopisto.fi/


Tapahtuman Facebook sivut

Sivu päivitetty viimeksi 06.06.2017