Hevosopisto

Rekry: Vastaanottovirkailija

Onko asiakkaiden odotusten ylittäminen sinulle kunniatehtävä? Oletko iloinen asiakaspalvelun ammattilainen, jolla pysyy langat käsissään hektisessäkin työtahdissa, eikä happaminkaan asiakas kykene himmentämään aurinkoista palveluasennettasi? Oletko parhaimmillasi sesongin sykkeessä, mutta tehokas myös rauhallisempina hetkinä? Jos vastasit edellisiin kysymyksiin kyllä, olet luultavasti etsimämme henkilö vauhdikkaaseen tiimiimme.

Haemme Hevosurheilun valmennuskeskukseen

VASTAANOTTOVIRKAILIJAA

Ypäjällä Kanta-Hämeessä sijaitseva Hevosopisto Oy on hevosurheilun valtakunnallinen valmennuskeskus ja ammatillinen oppilaitos. Hevosopistolla järjestetään ratsastuksen olympialajien maajoukkuevalmennusta, valmentajakoulutusta sekä lukuisia ratsastuskilpailuja vuosittain. Majoituskapasiteettimme on noin 200 vuodetta opiskelijamäärästä riippuen. Asiakaskunta koostuu pääosin kotimaisista ratsastajista, hevosten omistajista ja valmentajista, Vastuullesi kuuluvat kaikki vastaanoton perustehtävät asiakaspalvelusta tulo- ja lähtöselvitysten hoitamiseen. Lisäksi hoidat sähköpostia ja teet uusia huone- ja karsinavarauksia sekä osallistut myyntityöhön ja tapahtumajärjestelyihin.

Sovit tehtävään loistavasti, mikäli sinulta löytyy positiivista ja joustavaa asennetta työntekoon sekä tinkimätöntä halua taata asiakkaille paras mahdollinen palvelu vuorokauden ajasta riippumatta. Olet oma persoonallinen itsesi ja luonteeltasi olet lämmin, hymyilevä ja laatutietoinen asiakaspalvelun ammattilainen.
Toivomme, että olet jo hankkinut työkokemusta vastaanottotehtävistä ja jostain hotellivarausjärjestelmästä, Hotellinx-ohjelman tuntemus katsotaan eduksi. Hallitset myös nettisivujen päivityksen etkä arastele sosiaalisen median parissa. Sujuvan suomen lisäksi tulet hyvin toimeen myös englannin kielellä - kirjallisesti ja suullisesti. Muu kielitaitosi auttaa sinua paremman asiakaskokemuksen luomisessa ja luetaan sinulle eduksi. Hevosalan tuntemus sekä kokemus tapahtumajärjestelyistä katsotaan niin ikään eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä mukavassa työympäristössä. työsuhde on kokoaikainen ja sisältää ilta- sekä viikonloppuvuoroja. Työt alkavat heti oikean henkilön löydettyä, joten pidäthän kiirettä hakemuksen kanssa.

Kiinnostuitko?
Mikäli haluat osaksi tiimiämme, älä epäröi, vaan lähetä meille hakemuksesi viimeistään 22.10.2017 osoitteella marian.seppala a hevosopisto.fi. täytämme paikan heti etsimämme löydettyämme.


Marian Seppälä (marian.seppala a hevosopisto.fi), 6.10.2017

Takaisin