Hevosopisto

Protreenari -sovellus esittelyssä Hevosopistolla

Protreenari -sovellus on ollut muutaman vuoden ajan käytössä Hevosopiston ravitiimissä. Tänään sovellusta katsottiin uudesta näkökulmasta, kun sen käyttömahdollisuuksia mietittiin myös muihin talleihin.

Protreenari on ravitallin työnohjaus- ja viestintäjärjestelmä, joka on kehitetty yhteistyössä Hepoteq:in, Ypäjän Hevosopiston ja Ilkka Korven ravitallitiimin kanssa. Hepoteq tuottaa pääasiassa hevosalalle suunnattuja ohjelmistoratkaisuja ja toiminnan kulmakivenä on vahva ammattitaito niin ohjelmantuotannosta kuin hevosalasta sekä laaja kumppaniverkosto. Yritys on perustettu vuonna 2014 ja heidän ensimmäinen tuottensa on Protreenari. Protreenari on ollut käytössä Ilkka Korven ravitallitiimillä vuodesta 2015, kun ohjelmistoa lähdettiin yhteistyössä kehittämään. Tällä hetkellä Protreenarin käytön laajentamista suunnitellaan myös muihin Hevosopiston talleihin.

Protreenari on pääasiassa ammattivalmentajille suunnattu toiminnanohjausjärjestelmä, jonka ominaisuuksia ovat muun muassa: hevosten tietojen ylläpito, työntekijöiden ja omistajien tietojen ylläpito, hevosten treenisuunnitelmien ja toteutumisen kirjaus sekä aamulämpöjen ja palautussykkeiden kirjaus ja seuranta. Lisäksi muita tärkeitä ominaisuuksia ovat lääkekirjapito, hevoskohtaiset liitetiedostot, yhteydenpito, laskutustietojen keruu sekä kengitys, hieroja ja vastaavien tietojen ylläpito. Protreenari oli myös esillä Rion Olympialaisten Suomi-talossa yhdessä muun monipuolisen suomalaisen hevososaamisen kanssa vuonna 2016.

Protreenari

Iltapäivän aikana oli paljon hyvää keskustelua sekä esille tuli erittäin hyviä kehitysideoita. Mahtaako tämä olla sovellus, joka Hevosopiston kaikissa talleissa otetaan käyttöön?


Sara Yli-Houhala (sara.yli-houhala a hevosopisto.fi), 12.10.2017

Takaisin