Hevosopisto

Haku käynnissä II-tason valmentajakoulutukseen

II-tason Valmentajakoulutukseen haku on käynnissä. Koulutus on Suomen Ratsastajainliiton valmentajakoulutus, josta valmistutaan II-tason valmentajaksi (Lajivalmentaja). Koulutusjaksoja on yhteensä neljä + kansainvälinen jakso. Koulutuksen ajankohdat:

1. jakso 15.-17.11.2017
2. jakso 10.-11.1.2018
3. jakso 27.2.-1.3.2018
4. jakso 17.-19.4.2018

Koulutukseen voivat hakeutua SRL I-tason valmentajakoulutuksen suorittaneet, ratsastuksenopettajat (AT), ratsastuksen opettajan ammattitutkintoa suorittavat sekä henkilöt, joiden oma taitotaso on vähintään vaativa B kouluratsastuksessa ja/ tai 130 tasolla esteratsastuksessa/vaativalla tasolla kenttäkilpailussa tai vastaava taitotaso muissa lajeissa ja näyttöä vähintään kansallisen tason valmennustehtävistä.
Koulutuksen jälkeen olet oikeutettu hakemaan Suomen Ratsastajainliiton II-tason valmentajaoikeutta (maksuton).

Koulutus sisältää lähiopiskelua yhteensä 11 vrk ja kansainvälisen osion, joka ilmoitetaan koulutuksessa.
Koulutus sisältää etätehtäviä sekä itseopiskelua lähiopiskelujaksojen välillä. Koulutukseen sisältyy portfolion kokoaminen valmennuksen eri osa-alueiden hallinasta sekä valmennusosaamisen todentaminen.
Koulutukseen hakeutuvien edellytetään osallistuvan kaikille lähiopiskelujaksoille täysimääräisesti.

Koulutuksen sisältöinä ovat mm.: syventävä lajivalmennuksen osaaminen, kokonaisvaltainen valmennusosaaminen, hevosen fysiologia ja valmennus, psyykkisen valmennuksen työkalut ja menetelmät, valmennusfilosofian luominen, valmentajana jaksaminen, fyysisen valmennuksen syventävä osaaminen, fyysisen kunnon testaaminen, jne.

Kouluttajina toimivat pitkän linjan valmennuksen ja koulutuksen ammattilaiset: Anu Korppoo, Carl-Harry Frey, Pirkko Herd, Aki Ylänne, Mia Stellberg, Eero Simojoki, Seppo Hyyppä ja muita eri alojen asiantuntijoita.

Lisätietoa koulutuksesta ja hakeminen: www.hevosopisto.fi/fin/opiskelu/valmentajakoulutus/srl_ii-tason_valmentajakoulutus/


Sara Yli-Houhala (sara.yli-houhala a hevosopisto.fi), 2.10.2017

Takaisin