Hevosopisto

Erinomaiset Suomenratsujen Kuninkaalliset

Perinteikäs Suomenratsujen Kuninkaalliset tapahtuma on osallistujiensa näköinen ja tuntuinen tapahtuma. Tämän vuotisen tapahtuman jälkeen teetettiin osallistujille ja yleisölle suunnattutyytyväisyyskysely, jonka mukaan 86% vastaajista (320/372) oli tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä tapahtumaan kokonaisuutena.

9e76-voittaja.jpg
Erica Högman ja Sarantino, kuva Senja Holpainen

Valtaosa vastaajista on käynyt tapahtumassa aiemmin (86,5 %). Kiinnostavimmaksi ohjelmanumeroksi yli puolet vastaajista nimesi estemestaruuskisan, seuraavana melko tasaväkisellä suosiolla Orikavalkadi, Laatuarvostelu ja kouluratsastus.

Tapahtuman alkupäiville osuneet sateet aiheuttivat pohjien kanssa haasteita. Parannusta toivottiinkin erityisesti hiekkalaatikon pohjaan ja vaihtoehtoa esteverryttelylle. Lisäksi toivottiin lisää opasteita ja kulkureittien merkitsemistä selvemmin sekä lisää tietoa ruokailuvaihtoehdoista. Kuulutukset eivät toimineet kaikilla kentillä tasaisesti.

Luokkavalinnat ja aikataulut jakoivat mielipiteitä. Niihin oltiin sekä tyytyväisiä, että esitettiin kehitysehdotuksia. Tulospalvelu, lähtölistat, kilpailijatiedotteet, kartat ym. löytyivät helposti netistä, mutta lisäksi toivottiin muista tapahtumista poiketen myös paperiversioita listoista.

Lisäksi saatiin muutamia hyviä ideoita, joista mainittakoon myytävien tapahtumassa mukana olevien hevosten listaus.

Palautteista välittyi vahvasti tunne, että vastaajat, joiden joukossa melko tasapuolisesti ratsastajia, huoltojoukkoja ja yleisöä, kokevat tapahtuman omakseen. He antavat runsaasti palautetta ja kehitysehdotuksia, pääosin erittäin rakentavassa hengessä, mutta ovat samalla kiitollisia ainutlaatuisesta tapahtumasta.

"Parasta ovat hienot suomenhevoset ja mahtava ilmapiiri!"

"Mahtava ja mukavahenkinen tapahtuma - tulen aina vuosi vuodelta uudelleen!"

"Kuninkaallisten tunnelma on aivan erityinen - harrastelijoiden Olympiakisat"

- Palaute on meille erittäin tärkeää ja otamme sen kiitollisena vastaan! Upeaa, että niin moni antoi aikaansa vastaamiselle! Palautetta on myös kuultu, sillä voin kertoa, että ensi vuoden tapahtuma tulee olemaan ainakin hiukan onnistuneempi. Hiekkalaatikon pohja uusitaan vielä syksyn aikana, kilpailusihteeri Pauliina Pöntinen iloitsee.

Vastaajien kesken arvottiin esinepalkintoja. Voittajiin on oltu yhteydessä henkilökohtaisesti.


Marian Seppälä (marian.seppala a hevosopisto.fi), 9.10.2017

Takaisin