Hevosopisto

Oppisopimuskoulutus

Hevosopisto järjestää oppisopimuskoulutusta kaikissa hevostalouden perustutkinnoissa sekä ammattitutkinnoissa. Hevosopistolla on oma oppisopimustoimisto, jonka kauttaa tapahtuvat oppisopimukseen liittyvät järjestelyt. Muut oppisopimustoimistot voivat myös olla oppisopimuksen järjestäjätahona. Tällöin Hevosopiston rooli on oppisopimuskoulutuksen tietopuolisen koulutuksen järjestäjä.

Oppisopimuskoulutuksella voi opiskella lähes kaikkiin ammatillisiin tutkintoihin. Se soveltuu sekä nuorille että aikuisille. Oppisopimus perustuu työnantajan ja vähintään 15-vuotiaan opiskelijan ja väliseen määräaikaiseen työsopimukseen, johon kuuluu ammattiin kouluttaminen työpaikalla. Oppisopimukseen liitetään henkilökohtainen opiskeluohjelma, joka laaditaan Opetushallituksen vahvistamien tutkinnon perusteiden pohjalta.

Mikäsi oppisopimus kiinnostaa, ole yhteydessä Hevosopiston oppisopimuksen koulutustarkastajaan Katri Ojaseen tai asiaa hoitavaan koulutussuunnittelija Minna Eskolaan. (etunimi.sukunimi a hevosopisto.fi)

Sivu päivitetty viimeksi 13.01.2017