Hevosopisto

Ilmoittautuminen työssäoppimispaikaksi

Hevosopisto päivittää tietoja työssäoppimispaikoista sekä kartoittaa uusia yrityksiä, joilla on mielenkiintoa toimia työssäoppimispaikkana. Järjestämme myös työssäoppimista käsittelevää koulutusta.

Ilmoittautuminen työssäoppimispaikaksi

Työssäoppimisen ohjaamisen materiaalia kootaan Google Classroom oppimisalustalle. Käyttäjätunnukset oppimisympäristöön ovat muotoa ..@edu.hevosopisto.fi. Toivomme, että kirjaatte alle mille nimelle toivotte, että yrityksenne tunnus luotaisiin.

Pyydämme täyttämään myös ao. tiedot (uusilta top-paikoilta tarvittavia tietoja, voimassaolevilta top-paikoilta tiedot päivitetään).Yrityksellämme on mahdollisuus ohjata työssäpppimista seuraavilla osaamisaloilla:

Pakollinen kenttäHevosopisto edellyttää, että oppilaitoksen työssäoppimispaikkana toimivan yrityksen edustajalla on ajantasaista tietoa työssäoppimisen järjestämiseen liittyen. Tämän varmistamiseksi tulee yrityksen työssäoppimisen ohjaamisesta vastaavan henkilön (/ henkilöiden) osallistua Hevosopiston järjestämään työssäoppimista käsittelevään koulutustilaisuuteen vähintään kahden vuoden välein.

Seuraava koulutustilaisuus järjestetään 10.10.2017. Tilaisuuteen ovat tervetulleita myös uusien työssäoppimispaikkojen edustajat. Koulutustilaisuus ei sido kumpaakaan osapuolta (Hevosopisto, työssäoppimispaikka) sopimukseen työssäoppimisen järjestämisestä. Ilmoittautuminen tilaisuuteen 30.9. mennessä:


Ilmoittautuminen top-ohjaajien koulutuspäivään 10.10.2017


Pakollinen kenttä


Sivu päivitetty viimeksi 19.05.2017