Hevosopisto

Täydennyskoulutusta hevoshierojille

Hevosopistolla järjestetään hevoshierojien täydennyskoulutusta 14.- 15.1.2017

Täydennyskoulutus on suunnattu ensisijaisesti hevoshierojan koulutuksen käyneille ja/tai ammatissa toimiville hevoshierojille. Myös erilaisia kursseja käyneet harrastajat ovat tervetulleita tähän koulutukseen. Molempien viikonloppujen ohjelma on samanlainen, voit valita mielesesi ajankohdan.

Täydennyskoulutuksen opettajana on Susanna Saunio, joka on jo vuosia opettanut hevoshierontaa Hevosopistolla. Susanna on koulutukseltaan mm. koulutettu hieroja, urheiluhieroja, akupunktiohoitaja..

Viikonlopun ohjelmassa on akupunktion perusteita hevostenhoidossa teemalla ”hoitavat pisteet”. Tutustutaan kiinalaiseen lääketieteeseen, viiteen elementtiin ja hieronnan ohella opetellaan hyviä hoitavia pisteitä.

Lisäksi perehdytään kineesioteippaukseen osana hevoshierojan työtä ja miten teippaus voi tukea hieronnan vaikutuksia. Opetellaan myös, kuinka teippausta voi käyttää tukena liikemekaniikkaan, turvotuksiin ja erilaisiin kiputiloihin.

Koulutus alkaa lauantaina klo 9.00 (-18.00) ja sunnuntaina klo 9.00 (-15.00).

Täydennyskoulutuksen hinta on 285€, sisältäen opetuksen ja materiaalit. Hintaan sisältyy myös majoitus 2 hengen huoneissa sekä ruokailut (lauantaina tulokahvitus, lounas ja päivällinen sekä sunnuntaina aamiainen, lounas ja päätöskahvitus).

Koulutus ilman majoitusta maksaa 250€.

Täydennyskoulutukseen otetaan 12 henkilöä / viikonloppu.
Ilmoittaudu koulutukseen sähköisellä lomakkeella. Ilmoittautuminen vahvistetaan sähköpostitse.

HUOM!! Koulutus ON 14.- 15.1.2017, valitse lomakkelta kumpi tahansa päivämäärä ilmoitautumista varten

Ilmoittautuminen hevoshierojien täydennyskoulutukseen

Pakollinen kenttä


Sivu päivitetty viimeksi 22.11.2016