Hevosopisto

Tallimestarin erikoisammattitutkintoon valmistava koulutus

Monimuotokoulutus

Koulutus keskittyy hevosten hoitoon ja valmennukseen, terveydenhuoltoon, hevosjalostukseen ja yritysosaamiseen. Koulutuksen suorittanut pystyy vastaamaan ratsu-, ravi- ja kasvatustallien toiminnasta.

Opiskelusta huomattava osa tapahtuu työpaikalla. Oppilaitoksessa järjestettävät lähiopetusjaksot sisältävät teoria- ja käytännön opetusta ja tukevat työssäoppimista ja itsenäistä opiskelua.

Keskeiset sisällöt
Tutkinnon osat: hevosten hoito ja valmennus, hevosten terveydenhuolto, hevosjalostus, esimiehenä toimiminen, yritystoiminta.

Pääsyvaatimus
Koulutus on suunnattu henkilöille, joilla on vankka ammatillinen osaaminen ja pitkäaikainen työkokemus hevosalalta. Opiskelijalla tulee opintojen ajan olla alan työpaikka. Hakijan on oltava vähintään 25-vuotias ensimmäisen lukukauden aikana.

Lähiopetusjaksot Hevosopistolla
Opiskeluun sisältyy lähiopetusjaksot, tutkintotilaisuudet sekä työssäoppiminen. Opiskelijoilla on mahdollisuus majoittua Hevosopistolla lähiopetusjaksojen aikana.

Lähiopetusjaksot Hevosopistolla
Valmistavan koulutuksen hinta (1650,00 €) sisältää opetuksen ja ohjauksen sekä koulutuksessa jaettavan opiskelumateriaalin. Lähiopetusjaksojen ajan majoituksesta ja ruokailuista ei aiheudu lisäkustannuksia. Lisäksi tutkinnon suorittajan on suoritettava OPH:n tutkintomaksu 58 €.

Sivu päivitetty viimeksi 14.03.2017

Seuraavan koulutuksen alkamisajankohta on avoin.

Ammatillisen lisäkoulutuksen tutkinnon perusteet uudistuvat 1.1.2018. Tutkinnon perusteita ei ole vielä vahvistettu.

E-perusteet

Lisätietoa:

Päivi Laine
Päivi Laine
Kehittämispäällikkö
paivi.laine a hevosopisto.fi
puh: 040 8607 601
Leena Hietanen
Leena Hietanen
Apulaisrehtori, Opinto-ohjaaja
Nora Laaksonen
Nora Laaksonen
Koulutussihteeri
nora.laaksonen a hevosopisto.fi
puh: (02) 7602 223