Hevosopisto

Hevosista potkua kokouspäivään

Hevosopistolla voi järjestää monenlaisia tilaisuuksia. Meillä onnistuvat kokoukset, juhlat, seminaarit, lanseeraukset ja virkistyspäivät. Monipuolinen majoitustarjonta ja elämyksellinen hevosohjelma viimeistelevät tilaisuuden ja vahvistavat osallistujien yhteenkuuluvuutta.

1e8c-harkatallitalvi.jpg b59c-porkkanasisa.jpg 913e-auditorio2.jpg

HÄRKÄTALLI

Härkätalli on tunnelmallinen ja toimiva kokous- ja tilausravintola paksuine kiviseinineen ja holvi-ikkunoineen. Härkätalli on rakennettu 1800-luvun lopulla ja se on palvellut aikanaan kartanon härkien tallina ja navettana. Vuonna 1999 se kunnostettiin nykyiseen käyttöönsä, rakennuksen alkuperäistä kauneutta kunnioittaen. Sisustus on uusittu kauttaaltaan vuonna 2012.

Härkätalli tarjoaa ruokailu- ja kokoustilan noin 20 henkilölle, majoitustilat 12 henkilölle (yhteiset suihku- ja wc-tilat) ja viihtyisän saunatilan takkahuoneineen. Härkätallissa on A-oikeudet.

PORKKANA-HUONEISTOT

Porkkana-huoneistot ovat Hevosopiston korkealaatuisia majoitustiloja. Huoneistoissa on sauna, minikeittiö ja majoitustilat kahdelle henkilölle sekä lisävuodemahdollisuus. Porkkana-huoneistot sijaitsevat kävelymatkan päässä esimerkiksi Härkätallista ja auditoriosta.

AUDITORIO

Auditorioon mahtuu kerrallaan noin 70 kuulijaa. Nykyaikaisen esitystekniikan lisäksi auditorio on varustettu liikutettavalla etuseinällä, jolloin tilaan on mahdollista tuoda esimerkiksi hevonen.

RAVINTOLAT

Hevosopistolla on kolme ravintolaa. Ravintolat Ratsumestari ja Oppilasruokala ovat käytössä ympäri vuoden. Urheilualueilla sijaitseva Ravintola Ajomestari on käytössä kesätapahtumissa.
Ravintolat tarjovat aamiasta, lounasta ja päivällistä ja vastaavat myös tarjoiluista muihin tiloihin. Useissa tiloistamme on A-oikeudet.

Vieraidemme käytössä ovat myös maneesit ja muut hevosurheilualueet - kerro meille tarpeesi, katsotaan yhdessä miten se toteutetaan.


Hintaesimerkkejä

• Härkätallin kokoustila ja sauna klo 17 - (24.00) + 12 hlön majoitus yläkerrassa
770 e/majoitusvuorokausi
• Auditorio 4 h 90 e
• Porkkana-huoneisto (1 - 3 hlö) 125 e /vrk (ma - to) 165 e/vrk (pe - su)


Ota yhteys myyntipalveluumme
- suunnitellaan yhdessä teille sopiva tilaisuus.


kurssisihteeri a hevosopisto.fi
puh.02-760 22 01Lähetä tarjouspyyntö

eeb1-pullat.jpg 9a50-maneesissa.jpg ede2-ajokokeilu.jpg ccf4-talustus-opiskelijat.jpg

Sivu päivitetty viimeksi 05.10.2017

Elämyksellisiä hevosaktiviteetteja

beb5-pike2.jpg
RATSASTUSNÄYTÖS
Näytöksessä esiintyy upeita ratsuhevosia. Näet hevoset esittämässä koulu- ja/tai esteratsastusta ammattiratsastajien ratsastamana. Voit kysellä hevosen koulutuksesta ja luonteesta sekä tavata Hevosopiston kilpahevosia ja ratsastajia. Esityksen hinta 800 e.

NOUSE RATSAILLE
Ratsastuskokeilussa ratsastetaan ja opitaan miten hevonen lähtee liikkeelle, pysähtyy ja kääntyy. Kokeilu toteutetaan ammattitaitoisen opettajan johdolla. Jokaisella ratsastajalla on oma avustaja, joka huolehtii että kaikki sujuu hyvin. Tutustut samalla Hevosopiston osaaviin ja persoonallisiin opetushevosiin. Hinta 60 e/hlö. Pienin osallistujamäärä 10 hlöä.

KIERTOKÄVELY HEVOSOPISTON
ALUEELLA

Opastettu kiertokävely kuljettaa sinut historiasta nykypäivään mielenkiintoisten tarinoiden avulla. Armeijan ratsukoulu,
presidenttien hevoset ja nykypäivän hevosala tulevat tutuksi noin tunnin mittaisen opastuksen aikana. Hinta 90 e/kierros.