Hevosopisto

Hevosopiston ravintolapalvelut

Hevosopistolla ravintoloissa valmistetaan monipuolista, terveellistä ja maukasta ruokaa. Syömään ovat tervetulleita muutkin kuin opiskelijat ja henkilökunta.

Ratsumestari


  • Lounas ma-la klo 11.00 - 14.00 11,50 €
  • Kevyt lounaskeitto & salaatti joka päivä 8,90 €
  • Lounas su klo 11.00 - 15.00 14,00€
  • Illallinen pe-la klo 17-19 18,00€ €


Myös muut kuin oppilaitoksen opiskelijat ja henkilökunta ovat tervetulleita kaikille aterioille (aamupala, lounas, päivällinen) ravintola Ratsumestariin!

7290-img-9866.jpg 6070-img-7579.jpg 4b23-img-2091.jpg b2d1-img-2357.jpg

Oppilasruokala (arkisin)


Oppilasruokala on Hevosopiston opiskelijoiden ja henkilökunnan ruokailupiste.

Maanantai – torstai klo 7.00 – 18.00

- aamupala klo 7 – 9
- lounas klo 11 – 13
- päivällinen klo 16 – 18

Perjantai klo 7 – 17.15

- aamupala klo 7 – 9
- lounas klo 11 – 13
- päivällinen klo 16 – 17.15

Lauantai ja sunnuntai klo 7 - 13

- aamupala klo 7 – 9
- lounas klo 11 – 13

Ruokalista oikean palstan lopussa!





Sivu päivitetty viimeksi 20.02.2017

Ruokalista

Ravintola Ratsumestari

Aamiainen viikonloppuisin (la-su) 14,90€
Lounas ma-la 11.50€ ja sunnuntain lounas 14,00€.
Kevyt lounaskeitto & salaatti 8,90 €


LOUNASLISTA, RAVINTOLA RATSUMESTARI


VIIKKO 8

MAANANTAI
Jauhelihakeitto (L,G)
Kaalikääryleet (L,G)
Soija-pastavuoka (L)
Mustikkakiisseli (L,G)

TIISTAI
Riistakeitto (L,G)
Aura-kanakastike (L,G)
Kasvisrisotto (L,G)
Vadelmarahka (L,G)

KESKIVIIKKO
Jauhelihakeitto (L,G)
Paprikainen makkarakastike (L,G)
Kasvis-tofupannu (L,G)
Kääretorttu ja kahvi (L)

TORSTAI
Pekoninen tomaattikeitto (L,G)
Possun leike ja bearnaiskastike (L,G)
Bataatti-juuresvuoka (L,G)
Marjapiirakka ja kahvi (L,G)

PERJANTAI
Kasvissosekeitto (L,G)
Mantelikala ja perunamuusi (L)
Mifu-kasviscurry (L,G)
Vadelmakiisseli (L,G)

LAUANTAI
Makkarakeitto (L,G)
Mangobroileri ja riisi (L,G)
Kasvis-pähkinäwokki (L,G)
Hedelmäsalaatti ja vanilijavaahto (L,G)

SUNNUNTAI
Maissi-katkarapukeitto (L,G)
Burgundinpata (L,G)
Mehukas juuresvuoka (L,G)
Suklaakakku (L)


Oppilasruokala

Oppilasruokalan lounaat viikolla 8
20.2.-26.2.2017



Ma Possun poski

Ti Broilerin maissipaneroitu paistipala

Ke Kalaa

To Lihakeitto

Pe Pekoni-tuorejuusto täyt. jauhelihapuikko

La Burgundinpata

Su Kievin kana