Hevosopisto

Hevosopiston ravintolapalvelut

Hevosopistolla ravintoloissa valmistetaan monipuolista, terveellistä ja maukasta ruokaa. Syömään ovat tervetulleita muutkin kuin opiskelijat ja henkilökunta.

Ratsumestari


  • Lounas ma-la klo 11.00 - 14.00 11,50 €
  • Kevyt lounaskeitto & salaatti joka päivä 8,90 €
  • Lounas su klo 11.00 - 15.00 14,00€
  • Illallinen pe-la klo 17-19 18,00€ €


Myös muut kuin oppilaitoksen opiskelijat ja henkilökunta ovat tervetulleita kaikille aterioille (aamupala, lounas, päivällinen) ravintola Ratsumestariin!

7290-img-9866.jpg 6070-img-7579.jpg 4b23-img-2091.jpg b2d1-img-2357.jpg

Oppilasruokala (arkisin)


Oppilasruokala on Hevosopiston opiskelijoiden ja henkilökunnan ruokailupiste.

Maanantai – torstai klo 7.00 – 18.00

- aamupala klo 7 – 9
- lounas klo 11 – 13
- päivällinen klo 16 – 18

Perjantai klo 7 – 17.15

- aamupala klo 7 – 9
- lounas klo 11 – 13
- päivällinen klo 16 – 17.15

Lauantai ja sunnuntai klo 7 - 13

- aamupala klo 7 – 9
- lounas klo 11 – 13

Ruokalista oikean palstan lopussa!





Sivu päivitetty viimeksi 27.03.2017

Ruokalista

Ravintola Ratsumestari

Aamiainen viikonloppuisin (la-su) 14,90€
Lounas ma-la 11.50€ ja sunnuntain lounas 14,00€.
Kevyt lounaskeitto & salaatti 8,90 €


Ratsumestarin lounaslista viikko 13

MAANANTAI
Lohikeitto (L,G)
Broiler-pekonipaistos (L,G)
Punajuuririsotto (L,G)
Jälkiruokakimara (L)

TIISTAI
Nakkikeitto (L,G)
Paistettu siika ja perunamuusi (L)
Aura-kasvispannu (L,G)
Mansikkakiisseli (L,G)

KESKIVIIKKO
Pinaattikeitto ja keitetyt kananmunat (L,G)
Ratsumestarin uunimakkara ja Bataatti-perunapyre (L,G)
Feta-kasvispasta (L)
Omenapiirakka ja kahvi (L)

TORSTAI
Jauhelihakeitto (L,G)
Kaalikääryleet, puolukkakastike (L,G)
Herkkusienirisotto (L,G)
Pannukakku, hillo ja kermavaahto (L,G)

PERJANTAI
Riistakeitto (L,G)
Vuohenjuustobroileri (L,G)
Jogurtti-kasviscurry (L,G)
Voisilmäpulla ja kahvi (L,G)

LAUANTAI
Kahden kalan keitto (L,G)
Tomaattinen jauhelihakastike (L,G)
Pasta ja perunat
Papu-kasvismuhennos (L,G)
Marjakiisseli (L,G)

SUNNUNTAI
Kookos-broilerkeitto (L,G)
Possun ulkofile, kermakastikeella (L,G)
Pähkinäinen juuresvuoka (L,G)
Vadelmakääretorttu ja kahvi (L,G)

Oppilasruokala


Oppilasruokalan lounaat viikolla 13

27.3.-2.4.2017



Ma Broilernuggetit

Ti Provencen kala

Ke Palapaisti

To Hernekeitto

Pe Pannupihvi

La Uunilohi

Su Metsästäjänleike