Hevosopisto

AVOIMIA HEVOSALAN TYÖPAIKKOJA SUOMESSA JA MUUALLA

Tällä sivulla voit ilmoittaa maksutta hevosalan vapaita työpaikkoja, joihin etsit koulutettua työvoimaa.

Voit lähettää ilmoituksesi oheisen lomakkeen kautta:

Ilmoituslomake

Ole ystävällinen ja ilmoita, kun työpaikka on täytetty - muussa tapauksessa poistamme ilmoituksen automaattisesti kahden kuukauden kuluttua.(Ilmoitus lisätty 18.12.2014)

Etsimme vahvistusta joukkoomme! Omaatko vahvan kokemuksen hevosalalta ja oletko aidosti kiinnostunut hevosten hyvinvoinnista?


Etsimme kokenutta hevosalan ammattilaista kokopäivätyöhön WHD Gårdiin. WHD Hevospalvelukeskus on uusi ja monipuolinen hevoskeskus, joka tarjoaa palveluita hevosten valmentautumiseen ja kuntoutukseen.

Etsimme joukkoomme hevosalan osaajaa, joka pystyy työskentelemään hevosten parissa oma-aloitteisesti, vastuullisesti ja ripeästi, lisäksi ajokortistasi tulisi löytyä BE ja C kirjaimet. Kokemus erilaisista hevosten hyvinvointiin liittyvistä tehtävistä, kuten kuntoutus- ja hevoshierojan tehtävistä katsotaan vahvuudeksi.

Yhteystiedot: Lisätietoja piia.teitto a woikoski.fi tai puh. 040 6565981 www.whdgard.fi/fi/info/toihinwhdgadiin(Ilmoitus lisätty 18.12.2014)

Ratsastuskeskus Italiassa etsii ratsastuksen opettajaa (Ratsastuksenohjaaja / Ratsastuksenopettaja)


Työ pitää sisällään Ratsastustunteja, hevosen koulutusta, ja kilpailuja nuorille hevosille. Lähetä sähköpostia Englanniksi tai Italiaksi

Yhteystiedot: info a scuderiesanmarco.it Scuderie San Marco Cascina San Marco Minore 26855 Lodi Vecchio (LO) Italia(Ilmoitus lisätty 8.12.2014)

Koulu-/esteratsastustalli etelä Saksassa etsii hevosenhoitajaa, lyhyempikin harjoittelun omainen jakso mahdollista.


Saksalainen yksityinen koulu-/esteratsastustalli etsii reipasta suomalaista hevosenhoitajaa. Talli sijaitsee 40 km Münchenistä Salzburgin suuntaan upeissa alppimaisemissa. Talli tarjoaa upeat puitteet. Työnkuvaan kuuluu yleiset hevosenhoitajan tehtävät, kuten avustaa nuorta ratsuttajaa. Karsinoiden siivouksesta ja ruokinnasta vastaa tallityöntekijä. Omistaja tarjoaa myös mahdollisuuden ratsastaa/ valmentautua sopimuksen mukaan. Lisätietoja tallista löytyy netistä: gut-riedbichl.de

Yhteystiedot: anni_kokkonen a hotmail.com (suomeksi) tai englanniksi/saksaksi suoraan tallin omistajalle yhteystiedot nettisivulla.(Ilmoitus lisätty 24.11.2014)

Tarjolla olisi nuorten hevosten kouluttajaopiskelijalle ensi vuonna 4 vuotiaaksi kääntyvä islanninhevosori koulutusharjoitteeksi!!


Ei ole orimainen ja voidaan ruunata!!! kerron lisää joten rohkeasti ota yhteyttä patronenkatja a gmail.com

Yhteystiedot: Katja Patronen Puutarhatie 56, 05450 nukari patronenkatja a gmail.com(Ilmoitus lisätty 3.11.2014)

Harjoittelupaikkoja 2 toimipaikan ratsutalliyrityksessä Jyväskylässä (5-15 km Jyväskylästä).


Tallityötä, ratsutusta jne. Yksityishevosten täysihoitopalvelujen lisäksi olemme erikoistuneet eestinhevosten tuontiin ja välitykseen.

Yhteystiedot: Mika Antola, 045-8470351 Maria Antola, 045-8470352

Sivu päivitetty viimeksi 19.12.2014