Hevosopisto

AVOIMIA HEVOSALAN TYÖPAIKKOJA SUOMESSA JA MUUALLA

Tällä sivulla voit ilmoittaa maksutta hevosalan vapaita työpaikkoja, joihin etsit koulutettua työvoimaa.

Voit lähettää ilmoituksesi oheisen lomakkeen kautta:

Ilmoituslomake

Ole ystävällinen ja ilmoita, kun työpaikka on täytetty - muussa tapauksessa poistamme ilmoituksen automaattisesti kahden kuukauden kuluttua.(Ilmoitus lisätty 11.4.2014)

Ratsastuksenopettajaksi Oulunsalon Ratsastuskoululle!


Etsimme nykyisen pääopettajamme työsuhteen päättyessä 10.5. vakituiseen, täysipäiväiseen työsuhteeseen ratsastuksenopettajan (tai ratsastuksenohjaajan) tutkinnon suorittanutta, iloista ja reipasta, ulospäin suuntautunutta, avointa ja positiivista ihmistä.

Ensisijainen toimenkuva sisältää sovittavien opetuspäivien pitämisen, tuntisisältöjen suunnittelun ja hevosjaot kyseisille tunneille. Työ sisältää myös opetuksen kehittämistä, ratsuttamista ja hevosten yleisestä hyvinvoinnista huolehtimista yhteistyössä tallimestarin ja muun henkilökunnan kanssa. Haemme toiminnan jatkuvaa parantamista ratsastuskoulun perustavien arvojen hengessä: Turvallisuus, Laatu, Iloisuus.

Tarjoamme mukavien kaksi- ja nelijalkaisten työkavereiden lisäksi vastuullista, itsenäistä työskentelyä arvojemme mukaisessa ympäristössä.

Yhteydenotot pyydetään ystävällisesti lähettämään sähköpostilla osoitteeseen: helena.mattila a oulunsalonratsastuskoulu.fi Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot:
Oulunsalon Ratsastuskoulu Oy
Helena Mattila
Onkikuja 2
90460 Oulunsalo
p. 040 5652 014
www.oulunsalonratsastuskoulu.fi(Ilmoitus lisätty 3.4.2014)

Ratsastuksenohjaajaan äitiyslomasijaisuus n. elokuu 2014 - toukokuu 2015 Luvian ratsastuskoululla Porin liepeillä.


Työ on kokopäiväinen, joka koostuu 2-3 opetusillasta viikossa sekä osin hevosten hoidosta/ratsastuksesta.

Yhteystiedot: Luvian ratsastuskoulu, Tuuli Suominen puh. 044-974 2308 tai s-posti tuuli a suominen.to, www.luvianratsastuskoulu.fi(Ilmoitus lisätty 27.3.2014)

Tarjotaan vuokralle Tommin Tallin ratsastuskoulutoiminta Kauhajoella!


Erinomaiset puitteet: maneesi 22x70 + lämmin kahvila, 2 täyspitkää ratsastuskenttää, kävelykone, EU-standardit täyttävä talli (13 karsinaa, mahdollisuus myös isompaan kokonaisuuteen).

Valmis asiakaskunta, opetushevoset varusteineen, koneet ja laitteet. Valmis infra, ei tarvitse sijoittaa suurta pääomaa. Tilaisuus innokkaalle yrittäjälle!

Yhteystiedot: Tommi Koivisto 040 5952458, www.tommintalli.fi(Ilmoitus lisätty 19.3.2014)

Etsimme 1-2 ammattitaitoista viikonlopputyöntekijää 18 hevosen täyshoitotallille Keravalle.


Työ alkaisi heti/ sovittuna ajankohtana ja jatkuisi 09/2014 saakka. Työnkuvaan kuuluu hevosten tarhaus, karsinoiden puhdistus sekä ruokinta. Talli valmistunut v. 2013, siisti ja hyvin toimiva kokonaisuus. Soita, niin keskustellaan enemmän !

Yhteystiedot: Johanna Rautionmaa-Lehtinen Puh: 040-503 7575(Ilmoitus lisätty 7.3.2014)

SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu + täysihoitotalli , ÖFVERGÅRDIN TALLI tarjoaa hevosenhoitaja tai ratsastuksenohjaaja työharjoittelijalle paikan.


Tallissa on 23 hevosta ja viikoittain noin 100 ratsastajaa. Harjoittelijan koulutuksesta riippuen työtehtäviin kuuluu osana tallin Teamiä hevosen hoidolliset tehtävät + tallin ja tallialueiden hoidolliset tehtävät, ratsastus ja asiakkaiden avustus. ( Ratsastuksenohjaajalla ratsastuksen opetusta edellä mainittujen lisäksi ). Harjoittelupaikka on avoin alkaen maaliskuu 2014 -> aina toistaiseksi.

Tarjolla on avoimessa ja hyväntuulisessa Teamissä ammattimainen harjoittelupaikka sinulle , joka olet reipas, aidosti alasta kiinnostunut ja luotettava. Talli sijaitsee Länsi-Uusimaalla , Siuntiossa. Majoitus on mahdollinen.

Yhteystiedot: Nina Valli puh. 040 591 66 93 tallin nettisivut : www.overgardintalli.fi(Ilmoitus lisätty 5.3.2014)

Etsimme työharjoittelijoita Portugaliin GP-esteratsastajan tallille.


Mahdollisuus oppia paljon nuorista hevosista, kilpailuista, hevosten terveydestä, -hoidosta, ratsastuksesta jne. Hoitajan hommiin ja/tai ratsastamaan kiinnostuksesta ja kokemuksesta riippuen.
Yhteystiedot: Lux Sport Horses: Pero Viseu, Portugal, 0456309967, enni.jarnila a helsinki.fi(Ilmoitus lisätty 4.3.2014)

Tunnollinen ja ahkera hevosenhoitaja kouluratsastaja Henri Ruosteelle Saksaan.


Aloitus miel. huhtikuun alussa. Ajokortti pakollinen.

Yhteystiedot: setalajulia a gmail.com +49 176 74025478 Julia(Ilmoitus lisätty 3.3.2014)

TET-harjoittelupaikka mahdollisuus Naantalissa SRL.n mukavalla harrastetallilla.


Mahdollisuus tutustua harrastetallin töihin ja toimintaan mm. tallitöiden, ponikerhon toiminnan, hevosten hoitamisen ja kouluttamisen erilaisiin tehtäviin mukavassa ympäristössä. Toimintamme laajentuessa harjoittelu voi avata sinulle myös hyvät mahdollisuudet varsinaiseen työpaikkaan myöhemmin.

Kirjalliset hakemukset 15.3.2014 mennessä osoitteeseen kirsi a ponikumpu.fi . Monipuolinen harrastetalli sijaitsee Naantalissa lähellä Raision ja Naantalin rajaa, noin 1,5 km Naantalin kylpylästä ja Aurinkogolffista. Tallilla toimii myös ratsastuseura Vallis Gratiae Equestrian-VGE. www.ponikumpu.fi

Yhteystiedot: Ponikumpu Oy, Antinpolku 2-4, 21110 Naantali kirsi a ponikumpu.fi , www.ponikumpu.fiIlmoitus lisätty 3.3.2014

Avoinna reippaan ja mukavan tallityöntekijän paikka SRL:n harrastetallilla Naantalissa.


Työ on pääsääntöisesti arkipäivisin ja painottuu klo 08.00-14.00 välille. Kirjalliset hakemukset 15.3.2014 mennessä osoitteeseen kirsi a ponikumpu.fi . Monipuolinen harrastetalli sijaitsee Naantalissa lähellä Raision ja Naantalin rajaa, noin 1,5 km Naantalin kylpylästä ja Aurinkogolffista.

Tallilla toimii myös ratsastuseura Vallis Gratiae Equestrian-VGE. www.ponikumpu.fi
Yhteystiedot: Ponikumpu Oy, Antinpolku 2-4, 21110 Naantali kirsi a ponikumpu.fi , www.ponikumpu.fiIlmoitus lisätty 3.3.2014

Avoinna Ratsastuksenopettajan tai ohjaajan paikka SRL:n harrastetallilla Naantalissa.


Annamme opetusta aloittelijoista kilparyhmään, sekä lapsista aikuisiin. Tehtävä on jatkuva ja osa-aikainen, pääosin arki-iltaisin 2,5 tuntia kerrallaan. Opettaja voidaan harkita palkattavaksi myös kokopäiväisenä, jolloin työtehtäviin kuuluvat muut harrastetallin toiminnan ylläpitoon liittyvät työt kuten tallityöt ja toiminnan kehittäminen.

Kirjalliset hakemukset 15.3.2014 mennessä osoitteeseen kirsi a ponikumpu.fi . Monipuolinen harrastetalli sijaitsee Naantalissa lähellä Raision ja Naantalin rajaa, noin 1,5 km Naantalin kylpylästä ja Aurinkogolffista. Tallilla toimii myös ratsastuseura Vallis Gratiae Equestrian-VGE. www.ponikumpu.fi

Yhteystiedot: Ponikumpu Oy, Antinpolku 2-4, 21110 Naantali kirsi a ponikumpu.fi , www.ponikumpu.fi(Ilmoitus lisätty 18.2.2014)

Tarjoamme kesätyöpaikan osaavalle ja reippaalle ratsastuksenopettajalle/-ohjaajalle.


Mahdollisuus myös työsuhteen jatkumiseen kesän jälkeen. Tallillamme aktiivista ja monipuolista toimintaa; tuntitoimintaa ympäri vuoden, kesäisin ratsastusleirejä, kilpailuja, kenttäratsastuskursseja etc. Käy tutustumassa www.kiviharjuntila.fi

Yhteystiedot: kiviharjuntila a hotmail.com(Ilmoitus lisätty 17.2.2014)

We are looking for our training center for trotting horses in Maishofen Austria for

two interns ( trainee ) for the summer months of 2014.


Gerhard Mayr
Trotting Trainer
Lahntal 40
A - 5751 Maishofen
Austria

e-mail christian.mayr.cm(at)hotmail.com(Ilmoitus lisätty 29.1.2014)

Talleissamme asuu 30-40 ratsuhevosta. Toiminta-ajatuksemme on laadukas täysihoitotalli, joka tarjoaa valmennusta ja koulutusta.

Etsimme joukkoomme ahkeraa, jo kokemuksen omaavaa hevostenhoitajaa, joka pystyy myös käsittelemään/ratsuttamaan nuoria hevosia.


Edellytämme hyvää työ kokemusta tai alan koulutusta, ja reipasta asennetta sekä kykyä pärjätä myös varsojen ja orien kanssa. Hyvä ratsastustaito eduksi ja valinnassa ensisijalla hakija, joka pystyy ratsuttamaan nuoria hevosia. Töitä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Yhteystiedot: tuija a masterdressage.fiSivu päivitetty viimeksi 11.04.2014