Hevosopisto

AVOIMIA HEVOSALAN TYÖPAIKKOJA SUOMESSA JA MUUALLA

Tällä sivulla voit ilmoittaa maksutta hevosalan vapaita työpaikkoja, joihin etsit koulutettua työvoimaa.

Voit lähettää ilmoituksesi oheisen lomakkeen kautta:

Ilmoituslomake

Ole ystävällinen ja ilmoita, kun työpaikka on täytetty - muussa tapauksessa poistamme ilmoituksen automaattisesti kahden kuukauden kuluttua.(Ilmoitus lisätty 17.11.2015)

HEVOSENHOITAJA


Haemme hevosenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen (äitiysloman sijaisuus) Tampereen Ratsastuskeskuksessa olevaan SRL:n hyväksymään ratsastuskouluun viimeistään 1.2.2016 alkaen.

Sinä olet :
  • Hevosalan ammattilainen, koulutukseltasi vähintään hevosenhoitaja. Eduksi luetaan myös hevosharrasteohjaajan, ratsastuksenohjaajan tai ratsastuksenopettajan tutkinto.
  • Ripeä ja yrittäjähenkinen.
  • Selviydyt itsenäisestä työstä ja kannat vastuun omalta osaltasi koko tiimille.
  • Asiakaspalveluhenkinen.
  • Käsittelet ja huolehdit ammattitaidolla opetus-ja yksityishevosten hyvinvoinnista.

Tarjoamme:
  • Määrä-aikaisen työsuhteen (aloitus viimeistään) 1.2.2016- 31.12.2016. Viikoittainen työaika 37,5h. Käytämme kolmen viikon tasoittumisjaksoa.
  • Työ on vuorotyötä; sisältäen aamu, ilta-ja viikonloppuvuoroja. Työehtosopimuksen mukaisen palkan tai laskutus onnistuu myös esimerkiksi toiminimellä työskentelevälle yrittäjälle.

Yhteystiedot: Tallimestari Melody Reuter puh. 040 552 4504
tiedustelut arkisin klo 12-14 välillä.
Hakemukset sähköpostitse melody.reuter a niihamariding.fi Niihama Riding Oy, www.niihamariding.fi
Niihamankatu 18, 33560 Tampere(Ilmoitus lisätty 10.11.2015)

Oulussa olisi tarjolla töitä luotettavalle ja reippaalle hevosenhoitajalle.


Tallissa on 3-4 estehevosta ja issikka. Työhön kuuluu normaalit tallityöt ja tarvittaessa kilpailumatkat. Asunto järjestyy jos tulet kauempaa. Kysy lisää, jos olet kiinnostunut.

Yhteystiedot: Mirella Lesonen mirella.lesonen a gmail.com(Ilmoitus lisätty 9.11.2015)

Kylmää pakoon talveksi. Haetaan valmentajan puolesta hevosenhoitajaa/hoitajia estetallille Floridaan.


Asunto ja auto käytössä, palkkaa n. 700 euroa/kk, sekä yksi valmennustunti viikossa. Muu ratsastus riippuu taidoista. Tallissa n. 20 hevosta.

Työtehtävinä tavanomaiset tallityöt. Kisoihin mukaan kisahoitajana. Matka pitää itse maksaa ja jos on kauemmin kuin 3 kk pitää hoitaa itse viisumi, 6 kk viisumin saa suht. Helposti. Voin neuvoa ja muutenkin toimia tukihenkilönä.

Yhteystiedot: Mstubina a gmail.com(Ilmoitus lisätty 9.11.2015)

Ratsastuksenohjaajaa Hiekkalan Hevostilalle Laukaaseen.


Talli on monipuolinen SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu jossa myös suomenhevoskasvatusta.
Tutustu: www.hiekkalanhevospalvelut.fi

Yhteystiedot:
Lisätiedot ja yhteydenotot: 040-724 75 32/ Paula Jakonen hiekkala a hiekkalanhevospalvelut.fi(Ilmoitus lisätty 19.10.2015)

Kilon Ratsastuskoulu etsii rautaisen ammattitaidon omaavaa sekä asiakaspalveluhenkistä opettajaa vakituiseen työsuhteeseen!


Ota yhteyttä jos kiinnostuit!

Yhteystiedot: Kilon Talli Puh. 0400 843 117SAKSAAN TYÖSSÄOPPIMAAN?


Annamiina Pulliainen Dressage toimii Etelä-Saksassa, Münchenin miljoonakaupungin kupeessa. Yritys tarjoaa valmennus-, ratsutus- ja hevosvälityspalveluiden lisäksi valmennustyyppisiä ratsastuskoulutunteja tavoitteellisille harrasteratsastajille.

Työssäoppimispaikka (tai mahd. työpaikka) avoinna reippaalle, tekevälle ihmiselle. Ratsastamaan pääsee ja ratsastamaan oppii, jos intoa on. Varsinaisina työtehtävinä tavanomaiset hevosenhoitajan tehtävät. Tällä hetkellä meillä on kymmenkunta hevosta. Työkielenä suomi ja tarvittaessa englanti/saksa.

Tutustu meihin: apulliainen.com

Tied. Tmipulliainen a gmail.com / Annamiina Pulliainen(Ilmoitus lisätty 6.10.2015)

Etsimme Nohkuan Ratsutilalle Sastamalaan hevosalan ammattilaista kokopäiväiseen työsuhteeseen.


Etsimme tehtävään ammattilaista, joka pystyy itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä kantamaan vastuuta tallitoiminnan arjesta.

Tärkeimpänä tehtävä työssä on tilan ja tallin toiminnan kehittäminen yhteistyössä kanssamme. Etsimämme henkilö tulee työskentelemään yhdessä hevostenhoitajamme kanssa arkisissa rutiineissa ja vastaamaan ratsastustoiminnan kehittämisestä ja toteuttamisesta.

Toivomme kokemusta myös nuorten hevosten / ponien koulutuksesta ja ratsutuksesta. Toimintamme on keskittynyt Welsh-ponien ja Welsh Cobien kasvatukseen sekä nuorten ponien koulutukseen.

Tarjoamme lisäksi ratsastuksen opetusta yksityis- ja pienryhmätunneilla. Lisätietoja tilastamme www.nohkuanratsutila.fi tai Nohkuan Ratsutilan Facebookista.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan tai viimeistään 15.11.2015. Vapaamuotoiset työhakemukset liitteineen ja palkkatoiveineen 20.10.2015 mennessä osoitteeseen hanna.urrila a tehohoito.fi. Tiedustelut vain sähköpostitse.

Yhteystiedot: Hanna Urrila, hanna.urrila a tehohoito.fi.(Ilmoitus lisätty 30.9.2015)

Ratsastuksenohjaaja tai -opettaja


Ratsastuskoulumme etsii ammattitaitoista ja asiakaspalveluhenkistä opettajaa nykyisen opettajan siirtyessä uusiin haasteisiin.

Opettajan työnkuvaan kuuluu tuntien pitäminen ( sekä pienimuotoinen toimistotyö) ti-pe klo 15-22.00 sekä lauantaisin klo 10-17. Ratsastuskoululla on käytössä 24 ponia, mukava asiakaskunta, kaksi valaistua kenttää sekä ovaali.

Kouluratsastustausta tai askellajituntemus on välttämätöntä opetustyössä sekä halu kehittää ratsastajia eteenpäin. Tallilla on mahdollisuus kouluttautua askellajiratsastukseen mm. ulkomaisten opettajien johdolla.

Talli on SRL:n hyväksymä ja sijaitsee Vantaalla, julkisilla pääsee tallille.
www.islanninhevostalli.fi

Hakemukset ja lisätiedot:
Vantaan islanninhevostalli Fagur oy
Hanna Eschner
Hanna a fagur.fi
+358 40 845 2828(Ilmoitus lisätty 24.9.2015)

Kokemusta omaaville ja reippaille hevososaajille kokoaikatyötä tarjolla Ingliston Country Clubin hevoskeskuksessa.


Työpaikan sijainti on Bishopton, Skotlanti, Iso-Britannia.
Tiedustelut, työhakemukset ja CV:t englanniksi osoitteeseen martin a ingliston.com

Yhteystiedot: Martin Arnott / Stable Manager martin a ingliston.com Ingliston Country Club, Ingliston Estate, Bishopton, Renfrewshire, Scotland, PA7 5PA UK
www.ingliston.com
www.facebook.com/InglistonEquestrian?fref=ts(Ilmoitus lisätty 14.9.2015)

Oulun eteläpuoli (15km keskustaan) Tarjotaan töitä tavoitteelliselle ja motivoituneelle ratsastuksenohjaajalle /-opettajalle vakituiseen työsuhteeseen.


Opetusta kolmena päivänä viikossa, muut sovittavissa. Oppisopimus-mahdollisuus. Tarvittaessa avustamme asunnon etsimisessä.

Yhteystiedot: Ankkurilahden Ratsutila Oy 050 348 79 71 / Vuokko(Ilmoitus lisätty 31.8.2015)

Ordenojan Oriasemalle Pöytyälle haetaan lv-ravihevosten valmennusajoon pystyvää hevosenhoitajaa.


Yhteystiedot: Kalle 0400 221173, Liisa 0400 983287 ordenoja a gmail.com
(Ilmoitus lisätty 10.8.2015)

Otetaan ammatti kilpatalliin harjoittelija monipuolisiin työtehtäviin.


Mahdollisuus oppia paljon oikealle ahkeralle tekijälle. Este- ja kenttähevosia.

Yhteystiedot: Skriding.com Susanna Rautanen 0445210080
(Ilmoitus lisätty 23.7.2015)

Ratsastuksen opettaja osa- tai kokoaikainen Naantaliin SRL:n hyväksymälle tallille, jossa toimii myös Ratsastusseura Vallis Gratiae Equestrian -VGE.


Vahvistamme tiimiämme elokuun puolivälistä, kehittäessämme ja laajentaessamme toimintaa edelleen, tule mukavaan ja ammattitaitoiseen työympäristöön, autamme tarvittaessa asunto- tai muissa vastaavissa järjestelyissä. www.ponikumpu.fi

Yhteystiedot: Kirsi ja Jouni Laine, Ponikumpu Oy Soita 0440150667 tai 0444808838 ja voit myös laittaa hakemuksen 10.8.2015 mennessä kirsi a ponikumpu.fi tai info a ponikumpu.fi, www.ponikumpu.fi


Sivu päivitetty viimeksi 17.11.2015