Hevosopisto

AVOIMIA HEVOSALAN TYÖPAIKKOJA SUOMESSA JA MUUALLA

Tällä sivulla voit ilmoittaa maksutta hevosalan vapaita työpaikkoja, joihin etsit koulutettua työvoimaa.

Voit lähettää ilmoituksesi oheisen lomakkeen kautta:

Ilmoituslomake

Ole ystävällinen ja ilmoita, kun työpaikka on täytetty - muussa tapauksessa poistamme ilmoituksen automaattisesti kahden kuukauden kuluttua.(Ilmoitus lisätty 24.5.2016)

Etsimme Siilin Ratsastuskeskukselle elokuusta 2016 alkaen ratsastuksenopettajaa/ohjaajaa nykyisen opettajan lähtiessä opiskelemaan.


Jos olet iloinen, aloitekykyinen, tykkäät opettaa lapsia ja aikuisia, tulet toimeen monenlaisten ihmisten kanssa ja sinulla on halu kehittyä, olet juuri oikea ihminen meille. Haikein mielin luovumme nykyisestä opettajastamme.

Soita ja kysy lisää Salla Salkola 0442883342.

Yhteystiedot: Salla Salkola 0442883342(Ilmoitus lisätty 21.4.2016)

Lämminveristen ravihevosten valmennusajoon pystyvä hevostenhoitaja saa paikan Ordenojan Oriasemalla.


Asunto järjestyy tarvittaessa.

Yhteystiedot: Kalle Savo 0400 221173 Liisa Savo 0400 983287(Ilmoitus lisätty 20.4.2016)

Etsitään osaava tallityöntekijää Kirkkonummelle isolle Islanninhevostallille.


Meillä on hyvät puitteet myös valmentautumiseen. Asuntokin löytyy. Olemme noin 30 min. päässä Helsingin keskustasta. Ei tarvitse olla kokemusta islanninhevosista etukäteen.

Tutustu: www.prostable.fi sivujen kautta ja ole rohkeasti yhteydessä Kiraan.

Yhteystiedot: kiragluschkoff a hotmail.com ja 0500-467986(ilmoitus lisätty 23.3.2016)

Master Dressage Oy/Laha etsii joukkoonsa ahkeraa hevostenhoitajaa.


Etsimämme henkilö hallitsee niin itsenäisen työn kuin toimii ryhmässä. Pärjää niin orien kuin varsojen kanssa ja ymmärtää asiakaspalvelun. Tarjoamme hyvät puitteet työskentelyyn, tarvittaessa asunnon ja tallipaikan, sekä mahdollisuuden valmentautua ja kehittyä ratsastajana.
Etusijalla hakija joka kykenee ratsastamaan nuoria hevosia. Hakemukset palkkatoiveineen tuija a masterdressage.fi(Ilmoitus lisätty 18.3.2016)

Etsitään osaavaa groomia/ratsastajaa estetallille Sveitsiin


Kansainvälisen tason esteratsastaja etsii uutta jäsentä tiimiinsä!

Luotettavalle, osaavalle ja oma-aloitteiselle työntekijälle erinomainen mahdollisuus! Asuminen, palkka ja muut käytännön järjestelyt on järjestetty hyvin. Työkielenä englanti ja saksa. Työn alkamisaika sopimuksen mukaan/mahdollisimman pian.

Talli sijaitsee noin 30 min ajomatkan päässä Zürichistä.

Ota rohkeasti yhteyttä niin kerron mielelläni lisää!

Yhteystiedot: Saara Koski, saara.koski1 a gmail.com(Ilmoitus lisätty 11.3.2016)

Kansainvälinen kouluratsastustalli Dortmundin lähellä Saksassa etsii hevosenhoitajaa.


Kuukausipalkan lisäksi työnantaja kustantaa asumisen ja työntekijöillä on auto käytettävissään. Pääasiassa etsitään hevosenhoitajaa, mutta lahjakkaille ratsastajille on myös mahdollisuus päästä ratsuttajiksi.

Kokemus nuorten hevosten ja orien kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Englanninkielentaito välttämätön. Tärkeintä on kuitenkin oikeanlainen asenne - arvostamme oma-aloitteisuutta, maalaisjärjen käyttöä sekä kykyä tarttua tehtäviin empimättä.

Tiimi on kansainvälinen ja nuorekas, työympäristö on viihtyisä ja työ on vaihtelevaa. Mahdollisuus oppia paljon. Oma hevonen on myös mahdollista ottaa mukaan.

Työpaikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Jos kiinnostuit, otathan yhteyttä Bennet Conn, +49 173 7398 496 tai roystonequine a gmail.com (englanniksi)

Jos haluat lisätietoja suomeksi, voit ottaa yhteyttä Taija Taavo, +49 151 6368 6082

Yhteystiedot: Bennet Conn, +49 173 7398 496 tai roystonequine a gmail.com Taija Taavo, +49 151 6368 6082SAKSAAN TYÖSSÄOPPIMAAN?


Annamiina Pulliainen Dressage toimii Etelä-Saksassa, Münchenin miljoonakaupungin kupeessa. Yritys tarjoaa valmennus-, ratsutus- ja hevosvälityspalveluiden lisäksi valmennustyyppisiä ratsastuskoulutunteja tavoitteellisille harrasteratsastajille.

Työssäoppimispaikka (tai mahd. työpaikka) avoinna reippaalle, tekevälle ihmiselle. Ratsastamaan pääsee ja ratsastamaan oppii, jos intoa on. Varsinaisina työtehtävinä tavanomaiset hevosenhoitajan tehtävät. Tällä hetkellä meillä on kymmenkunta hevosta. Työkielenä suomi ja tarvittaessa englanti/saksa.

Tutustu meihin: apulliainen.com

Tied. Tmipulliainen a gmail.com / Annamiina Pulliainen


Sivu päivitetty viimeksi 24.05.2016