Avoimet työpaikat

Hevosopisto on alan suurin oppilaitos ja valtakunnallinen Hevosurheilun Valmennuskeskus. Hevosopisto järjestää koulutusta kaikkiin hevosalan tutkintoihin. Tavoitteemme on kouluttaa alalle rautaisia ja kansainvälisesti kilpailukykyisiä ammattilaisia. Hevosopiston yhteydessä toimivan Hevosurheilun valmennuskeskuksen kilpailu- ja valmennustoiminta tarjoaa oppimiselle erinomaiset puitteet. Hevosopisto Oy on yleishyödyllinen osakeyhtiö, jonka omistavat Suomen valtio, Suomen Hippos ry ja Suomen Ratsastajainliitto ry, Forssan, Jokioisten ja Ypäjän kunnat

11.11.2021

Hevosopisto rekrytoi Ammatillista ohjaajaa

Etsimme ammatillista ohjaajaa opiskelijoiden ohjaukseen. Tehtävä on määräaikainen 31.7.2022 saakka.

Ammatillinen ohjaaja toimii opettajan sekä tallityönohjaajan työparina ohjaus- ja opetustilanteissa, opiskelijoiden henkilökohtaisen oppimisen ja ohjauksen lisätukena sekä oppimistilanteiden valvojana. Ohjaajan työn tavoitteena on harjaannuttaa opiskelijoita taidoissa ja osaamisen kehittymisessä, jotta opiskelijat saavuttavat tavoitteenaan olevan tutkinnon tai tutkinnon osan osaamisen. Ammatillinen ohjaaja vahvistaa myös opiskelijoiden yleisiä työelämävalmiuksia sekä toimii arvioijana näytöissä. Ammatillisena ohjaajana osallistut myös opetuksen suunnitteluun ja kehittämiseen sekä toimit vertaisvalmentajana tallityönohjaajille.

Työ sisältää

 • opiskelijoiden ohjausta erilaisissa oppimisympäristöissä itsenäisesti tai opettajan aisaparina
 • opiskelijoiden osaamisen arviointia
 • opetuksen kehittämistä
 • käytännön hevostenhoitotöitä

Tunnistatko itseltäsi seuraavia ominaisuuksia:

 • vahvat ohjaustaidot, ohjausalan koulutus katsotaan eduksi
 • vahva hevosalan osaaminen, hevosalan koulutus katsotaan eduksi
 • oma-aloitteisuutta ja halua itsenäiseen työhön
 • halua uusien asioiden oppimiseen
 • hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot
 • tiedonhaku- ja oppimiskykyä sekä kokemusta
 • riittävät it-taidot

Käytössämme on Office365, Primus ja Wilma. Oppimisalustana käytössämme on Itslearning.

Hevosopistolla pääset mukaan hevosalan huipputapahtumiin ja upeaan historialliseen miljööseen katse tiukasti tulevaisuudessa. Työsuhde-etuina tarjoamme rajattoman käytön omalla kuntosalillamme, henkilökuntaetuja mm. ratsastustunneista ja hevospalveluistamme, e-Passi virike-edun ja yhteistyökumppaneidemme tarjoamia etuja.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Palkkaus ja työaika yksityisen opetusalan TES. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Toimitathan hakemuksesi ansioluettelon kera viimeistään 28.11.2021. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Tehtävässä noudatetaan 3kk koeaikaa. 

Hakemukset:  

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?ce8ca129

Lisätietoja:
Minna Saarela
040 681 8776
minna.saarela@hevosopisto.fi

 19.10.2021

Ypäjän Hevosopisto on hevosalan ammatillinen oppilaitos, jonka tavoitteena on kouluttaa alalle rautaisia ammattilaisia, jotka ovat kilpailukykyisiä myös kansainvälisesti. Hevosopiston toimintaympäristö on laajuudessaan ainutlaatuinen ja tarjoaa monipuoliset puitteet oppimiselle. Ypäjän Hevosopistolla työskentelee noin 20 ammatillisen opetuksen ammattilaista, opetuskäytössä on noin 70 hevosta ja sähköisenä oppimisympäristönä toimii ItsLearning.

Hevosopisto Oy on yleishyödyllinen osakeyhtiö, jonka omistavat Suomen valtio, Suomen Hippos ry ja Suomen Ratsastajainliitto ry sekä Forssan, Jokioisten ja Ypäjän kunnat. Ammatillisen oppilaitoksen lisäksi Hevosopistolla toimii hevosurheilun valtakunnallinen valmennuskeskus, joka tarjoaa kilpailu- ja valmennustoimintaa harrastajille ja urheilijoille.

Ypäjän Hevosopisto hakee

Rehtoria

johtamaan ja kehittämään Ypäjän Hevosopiston ammatillista oppilaitosta. Hevosopisto tarjoaa rehtorille hevosalan ammatillisen koulutuksen näköalapaikan sekä vahvan vaikuttajan ja kehittäjän roolin Suomessa.

Rehtorin tulee olla vahva pedagogiikan osaaja ja rohkea uudistaja. Saat johdettavaksi ammatillisen koulutuksen kokonaisuuden, jonka tavoitteena on vastata hevosalan osaamistarpeeseen nyt ja tulevaisuudessa. Yhdessä Hevosopiston opetuksen ammattilaisten kanssa kehität vetovoimasta ammatillista koulutusta perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintotasoilla.

Rehtori työskentelee toimitusjohtajan alaisuudessa ja työparina. Työskentelyn tavoitteena on niveltää yhteen Hevosopiston monipuolinen toiminta toisiaan hyödyttävällä tavalla. Toiminta pohjaa yhdessä tekemiseen, aktiiviseen verkostoitumiseen sekä työelämä- ja sidosryhmäyhteistyöhön.

Rehtorilla on tietämys ammatillisen koulutuksen rahoituksen muodostumisesta ja siihen vaikuttavista tekijöistä. Rehtori vastaa koulutuksen taloudellisesta tuottamisesta ja sille asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta.

Rehtorin viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (14.12.1998/986) mukaisesti. Vankka koulutuspohja sekä aikaisempi kokemus ammatillisen oppilaitoksen johtamisesta ja esimiestehtävistä luo tarvittavan pohjan johtaa toimintaa menestyksellisesti.

Ihmisläheiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat edellytys johtamistyössä onnistumiselle. Kehittämistyössä avainasemassa on hanketyön osaaminen ja hyödyntäminen. Hevosalan tuntemus edesauttaa merkittävästi tehtävässä onnistumista. Eduiksi katsotaan opiskelijahallinto-ohjelman Primuksen ja sähköisten oppimisympäristöjen hallinta sekä vahva kielitaito. Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Hevosopiston rehtorin sijainen Kaisa Kähö (puh. 040 1677 444) vastaa tehtävään liittyviin kysymyksiin 27.10. klo 14 – 16 ja 3.11. klo 8 – 10. Lähetä CV ja hakemuksesi rekry@hevosopisto.fi viimeistään 21.11. mennessä. Toimi pian, sillä tarvittaessa aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa.4.8.2021

Haemme joukkoomme Hevosopiston tallitiimiin sijaisuuksia tekevää hevosenhoitajaa/ tallityön ohjaajaa. Ensisijaisesti haemme ammatinharjoittajaa, joka pystyy tekemään tuurauksia joustavasti sovittuina ajankohtana. Tehtäviin kuuluvat erilaiset tallien ja talliympäristön hoitotehtävät, hevosten hoitotyöt sekä muut mahdolliset työtehtävät. 

Yrittäjältä odotamme kokemusta työskentelystä erilaisissa talliyksiköissä sekä erilaisten hevosten hoidosta (myös varsojen ja oriiden hyvä käsittelytaito), hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa, itsenäistä työotetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Työtehtävien hoitaminen edellyttää myös halua ja kykyä ohjata oppilaitoksen opiskelijoita erilaisissa tallitöihin liittyvissä tehtävissä. Työssä tarvitaan ammatillista koulutusta, B-ajokorttia, traktorin ja pienkoneiden käyttötaitoa. 

Lähetä avoin hakemus ja CV Krista Hellgrenille sähköpostilla krista.hellgren@hevosopisto.fi tulevaa tarvetta varten ja olemme sinuun yhteydessä!


Kuvia