Avoimet työpaikat

Haemme palvelukseemme Ypäjälle Hevosopiston ravitalliin HEVOSTENHOITAJAA osa-aikaisiin tuurauksiin ja viikonloppuihin.

Hakijalta odotamme: 

  • Kokemustaravitallissa/ tallissa työskentelystä
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa
  • Joustavuutta ja motivaatiota huomioida opetustoiminta osana ravitallin arkea

Arvostamme: 

  • Hevostalouden perustutkintoa, ammattitutkintoa tai muuta hevosalan tutkintoa
  • Kuorma-autokorttia

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä

Hakemukset ja lisätiedot: 

Miia Myllymäki, puh.040 823 2299, miia.myllymaki@hevosopisto.fi

Eeva Karvonen, puh. 0400 898 353, eeva.karvonen@hevosopisto.fi

Opistontie 9, 32100 Ypäjä

Ypäjän Hevosopisto on Suomen johtava hevosalan oppilaitos ja Hevosurheilun valmennuskeskus. Opetuksen tukitoimena ylläpidämme noin 70 hevosen ravitallia, jonka vastuuvalmentajana toimii Aripekka Pakkanen.


Haemme
TALOUS- JA HALLINTOPÄÄLLIKKÖÄ

1.1.2019 alkaen vakituiseen työsuhteeseen.

Hevosopisto Oy:n talous- ja hallintopäällikkönä vastaat taloushallinnon ja henkilöstöhallinnon suunnittelusta, johtamisesta, kehittämisestä ja valvonnasta. Huolehdit myös yhtiön talousprosesseista, kuten tilinpäätöksestä, budjetoinnista ja raportoinnista.

Talous- ja hallintopäällikön tehtäviin kuuluvat lisäksi mm. johtoryhmän ja hallituksen asioiden valmistelu, strategian täytäntöönpanon tehtävät ja seuranta sekä henkilöstöjohtaminen ja palkka-asiamiehen tehtävät. Talous- ja hallintopäällikkö kuuluu Hevosopisto Oy:n johtoryhmään.

Pätevyysvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi arvostamme kokemusta vaativista talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävistä ja esimiestehtävistä. Talous- ja hallintopäällikön tulee osata johtaa vastuualueensa kehitysprojekteja tavoitteiden mukaisesti. Työssä korostuvat organisointi- ja vuorovaikutustaidot. Työ edellyttää hyviä ICT-valmiuksia ja opetus- ja henkilöstöalan lakien tuntemusta sekä hankinta-, tilaaja- ja sopimusosaamista.

Hakemus, joihin on liitetty kelpoisuutta osoittavat todistukset, työ- ja palvelutodistukset sekä ansioluettelo toimitetaan 9.12.2018 klo 15 mennessä osoitteeseen Hevosopisto Oy/Pauliina Mansikkamäki, Opistontie 9, 32100 Ypäjä tai sähköpostilla osoitteeseen pauliina.mansikkamaki@hevosopisto.fi. Kuoreen tai sähköpostin osoitekenttään merkintä ”TALOUSPÄÄLLIKKÖ”.

Tiedustelut:

Toimitusjohtaja-rehtori Pauliina Mansikkamäki, p. 040 185 8822, pauliina.mansikkamaki@hevosopisto.fi