Hevosopistolla uutta henkilöstöä

  • 11.10.2019

Uusia tekijöitä Hevosopistolla!

  • Kuva

Keväällä aloittanut tapahtuma-assistentti Hinni Koskenniemi jatkaa Hevosopistolla kilpailu- ja valmennustoiminnan parissa. Koskenniemen vastuulla on hoitaa Hevosopiston kilpailutapahtumien ennakkotyöt yhdessä muun henkilöstön kanssa.

Hän jatkaa Loimijoki Golfille siirtyneen Pauliina Pöntisen jalan jäljissä.

– Pauliinan kanssa ehdimme muutaman kuukauden aikana käymään kesän pääkilpailuihin liittyneet asiat läpi teoriassa ja käytännössä. Nyt olen viimeistellyt ensi kesän kisakalenteria ja taas tulee tapahtumaan paljon! Muutamaa yksityiskohtaa sovitellaan vielä, Koskenniemi kertoo.

Lokakuussa Hevosopistolla aloitti Suvi Louhelainen markkinointi- ja myyntipäällikkönä. Louhelaisella on pitkä tausta hevosalan ympyröissä, sillä hän työskenteli liki 10 vuotta Suomen Hippokselle erilaisisissa myynnin, markkinoinnin ja tapahtumatuotannon rooleissa.

– Todella mukavasti on lähtenyt arki pyörimään Ypäjällä! Paljon olen ehtinyt tavata ja tutustua ihmisiin. Nyt ajatukset ovat jo Helsingissä, jossa kilpaillaan International Horse Show ja mukana on paljon meidänkin kumppaneitamme, Mahtavaa päästä laajentamaan osaamista ravipuolelta ratsujen maailmaan, Louhelainen kertoo.

Marraskuussa Hevosopiston talousasioita alkaa johtamaan Teemu Rämö. Hän on tehnyt Hevosopiston kanssa yhteistyötä tiiviisti jo yli vuoden ja hän tuntee jo toimintatavat.

– Työpaikan vaihtaminen on aika luonnollinen  kun tuli mahdollisuus siirtyä hoitamaan Hevosopiston asioita hypätä talon sisältä käsin.

Toinen keväällä aloittanut on talous- ja hallintopalveluiden assistentti Mira Lappalainen.