Suvi Louhelainen aloittaa lokakuussa Hevosopistolla

  • 8.8.2019

Louhelainen on toiminut aikaisemmin Suomen Hippoksella kehittämisen, markkinoinnin ja tapahtumien parissa.

  • Kuva

Myynti- ja markkinointipäälliköksi valittu Suvi Louhelainen on hevosalalla tuttu nimi, sillä hän on työskennellyt pitkään Suomen Hippoksella erilaisissa työtehtävissä.

– Odotan uteliaana uusia vastuita Hevosopiston joukkueessa. Hevosopistolla on tulevaisuudessakin vahva rooli koko hevosalan kehittäjänä ja uuden osaamisen tuottajana alalle. Raviurheilu on edelleen osa työtäni. Näen raviurheilun elämyspalveluissa mahdollisuuksia. Olen innoissani päästessäni mukaan Vermon ravikoulun toiminnan kehittämiseen yhdessä muun ammattitaitoisen henkilöstön kanssa.

Toimitusjohtaja-rehtori Pauliina Mansikkamäki oli ilahtunut saaduista hakemuksista, sillä paikkaa ei ehditty avaamaan julkiseen hakuun lainkaan.

-Hevosopisto on työpaikkana kiinnostava ja monipuolinen, suoria hakemuksia saimme kymmenkunta. Louhelaisen työkokemus hevosalalla ja ammattikorkeakouluissa on meille iso asia, sillä toimintaamme pitää kehittää jatkuvasti.

Louhelainen aloittaa työt Hevosopistolla 1.10.