Olympiaratsastaja, huippuvalmentaja Carl Hester Ypäjälle lokakuussa

  • 3.6.2019

Iso-Britannian nimekkäimpiin urheilijoihin lukeutuva viisinkertainen olympiaratsastaja Carl Hester saapuu lokakuussa Suomeen jakamaan valmennusoppejaan. Hester pitää klinikan Ypäjällä lauantaina 5.10.2019. Maailmanluokan hevosmies tähtää parhaillaan Tokion olympialaisiin.

  • Kuva

Aikoinaan Barcelonan olympialaisissa Hester tuli tunnetuksi brittijoukkueen kaikkien aikojen nuorimpana olympiaratsastajana. Suuren yleisön tietoisuuteen hän nousi Lontoon olympialaisten myötä, kun britit veivät joukkuekullan ennen Saksan ja Hollannin joukkueita. Joukkueen erikoisuus oli, että siihen kuului Hesterin ohella hänen työntekijänsä Charlotte Dujardin ja kaksi Hesterin omistamaa hevosta Valegro ja Uthopia. Joukkueen kolmas ratsastaja oli Laura Bechtolsheimer.

Hesterin merkittävimpiä tuloksia:

Lontoo 2012, joukkuekultaa

Rio 2016, joukkuehopeaa

Tryon, MM 2018, joukkuepronssi

Klinikan aikataulu:

Lauantai 5.10.2019 klo 10.00 ja päättyy noin klo 15.30.

Ovet avataan yleisölle klo 9.00.

Lipunmyynti https://www.ticketmaster.fi/event/260405

Ratsukot julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Klinikka järjestetään yhteistyössä ruotsalaisen Equestrian Academyn kanssa, lisätietoa www.equestrianacademy.se

Lisätietoa Hesteristä, https://www.carlhester.co.uk