Ypäjän kisakesä on herkullinen

  • 22.5.2019

Hevosopisto Oy ja TJ Tapahtumajärjestäjät Oy ovat sopineet kesän 2019 hevostapahtumien yleisöravintolatoiminnasta. TJ Tapahtumajärjestäjät Oy on tuttu Hevosopisto ja PowerPark Horse Show järjestäjänä. Nyt sovittu yhteistyö kattaa kaikkiaan kuusi tapahtumaa, joista ensimmäinen on kesäkuun alussa järjestettävä Hankkija Finnderby 7.- 9.6.2019.

  • Kuva

– Finnderbyssä toimimme kolmessa myyntipisteessä. Ravintola Ajomestarissa derbykentän laidalla tarjolla on keittoa, kahvia, virvokkeita, leivonnaisia, makeisia, jäätelöä sekä terassilla A-oikeudet. Raviradalle Ajomestarin ja Expon läheisyyteen rakentuu Juhla Grilli, jossa tarjolla on kisamakkaraa, muurinpohjapannulla valmistettuja hampurilaisia sekä virvokkeita. Juhlakentän viereen nousee samppanjateltta palvelemaan kouluratsastuksen ystäviä. Samppanjateltassa on tarjolla kuplivan ohella kahvia, virvokkeita, leivonnaisia ja makeisia, kertoo TJ Tapahtumajärjestäjien Tuomas Virrankoski.

– Käytämme suomalaisia raaka-aineita ja suosimme pääosin lähiruokapalveluita. Lisäksi panostamme myyntipisteissämme hyvään asiakaspalveluun ja siisteyteen. Tuomme Hevosopisto Horse Show ravintolapalveluista tutun henkilöstön mukanamme ja palkkaamme avuksi paikallista osaamista, Virrankoski jatkaa.

Hevosopiston oma keittiö vastaa puolestaan derbykentän laidalla sijaitsevan Ravintola Ratamestarin toiminnasta, joka palvelee tänä kesänä vip-vieraiden ohella myös yleisöä. Ratamestarin buffetpöytä on avoinna päivittäin.

Lisätietoa Hankkija Finnderbystä: www.hevosopisto.fi/finnderby