EEN Strömsholmassa

  • 2.5.2019

Hannele Tarvainen ja Joni Paavola edustavat Hevosopistoa koulujen välisissä kilpailuissa.

  • Kuva

EEN (Equestrian Education Network) on Euroopan hevosalan oppilaitosten verkosto. Sen puitteissa järjestetään koulutusjaksoja ja vuosittain oppilaitosten väliset kilpailut, joissa mitataan opiskelijoiden taitoa koulu- ja esteratsastuksessa ja ratsastuksenopettamisessa.

Tänä vuonna Hevosopistoa edustavat Hannele Tarvainen ja Joni Paavola. Kilpailupaikkana toimii Ruotsin upea Strömsholmin ratsastuskeskus.

Hannele Tarvainen

Olen 24-vuotias ratsastuksenohjaaja. Tällä hetkellä opiskelen opettajan tutkintoa Ypäjällä ja työskentelen ratsastuskoulussa ja omien asiakkaiden hevosten parissa.

Ratsastuksen aloitin 6-vuotiaana ja olen kilpaillut 12-vuotiaasta saakka. Kouluratsastuksessa olen kilpaillut kansallisella tasolla ja esteillä aluetasolla. Kisaratsuna esteillä on tällä hetkellä 7-vuotias KWPN-tamma Ella ja kouluratsuna toimii suomenhevonen nimeltä Gerco.

Toivon kehittyväni ratsastajana ja olevani hyvä opettaja oppilailleni!

 

 

Joni Paavola

Olen 21-vuotias Hevosopiston opiskelija. Hannelen tavoin opiskelen opettajaksi ja työskentelen Hevosopiston

ratsastuskoulussa. Olen kilpaillut tällä kaudella nuorilla hevosilla 115-tasolla ja vuonna 2016 voitin hopeaa suomenhevosruuna Rosmon kanssa Suomenhevosten mestaruuksissa.

2016 osallistuin myös Taitaja-kilpailuun ja voitin sarjani hevostenhoidossa.