Mitaleita jaossa viikonloppuna

  • 24.4.2019

Ennätysmäärä lähtöjä viikonloppuna koulukilpailuissa, lähes 100 ratsukkoa enemmän kuin vuosi sitten!

  • Kuva

Vuoden 2018 junioreiden hallimestarikolmikko!

Lauantaina ohjelmassa on nuorempien ikäluokkien mestaruudet ja sunnuntaina senioreiden mestaruus. Lisäksi ohjelmassa on Dressage Future Cup, joka on sarjakilpailu poni, – juniori- ja nuorille ratsastajille. Nuorille hevosille suunnattu Prestige cup by Equality Line -sarja alkaa myös viikonloppuna. Sarjassa on kolme osakilpailua, joista kaksi ratsastetaan Ypäjällä kesän kilpailuissa.

Hallimestaruutta puolustaa senioreissa Anna von Wendt ruunalla Denzel. Kaikkiaan mestaruutta lähtee tämän hetken tiedon mukaan tavoittelemaan 5 ratsukkoa.

Poniratsukoissa kotkalainen Jenni Silventoinen ja Hazelberg’s Macho kilpailevat viimeistä ponivuottaan ja kovan vastuksen hallitsevalle hallimestarille antaa Pinja Salmela, jolla on SM-kultaa viime kaudelta. Poniratsukoita on osallistumassa yli 20, joten mitalisijoista saa ratsastaa tosissaan.

Muut viime vuoden voittajat vaihtuvat, sillä nuoremmissa ikäluokissa ratsastajat ovat siirtyneet seuraavan ikäluokkaan. Viime vuoden junioreiden voittaja Elina Vilén ratsastaa nuorissa ensimmäistä kauttaan. Hankasalmelaisella Janna Pursiaisella ja helsinkiläisellä Emmi Salmisella on mahdollisuus kirkastaa viime vuoden mitaleitaan lauantaina.

Ypäjä- ja Haimi-halleissa starttaa kolmen päivän aikana kaikkiaan reippaasti yli 200 ratsukkoa kun kouluratsastajien lisäksi pararatsastajille järjestetään omat luokkansa.

Mestaruusluokkien alustavat aikataulut:

lauantaina 27.4.
lapsiratsastajat klo 17.05 – 17.50
poniratsastajat klo 9.50 – 13.20
junioriratsastajat klo 13.50 – 16.35
nuoret ratsastajat klo 18.20 – 19.20

sunnuntaina 28.4.
seniorit klo 14.00-15.20

Kannattaa seurata myös tapahtuman FB-sivua!

Online-tulospalvelu Equipessa

Yleisöllä vapaa pääsy kilpailuihin, tervetuloa!