Hevosopisto Oy ja Oranta Equus yhteistyöhön

  • 18.4.2019

Hevosopisto Oy ja Oranta Equus Oy ovat solmineet hevosen hyvinvointiin liittyvän yhteistyösopimuksen. Yhteistyön avulla lisätään molemmin puolin asiantuntemusta hevosten ruokinnasta ja hyvinvoinnista.

  • Kuva

– Hevosten hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Yhteistyö Orannan kanssa tukee meitä tämän toteutuksessa, iloitsee Hevosopiston toimitusjohtaja Pauliina Mansikkamäki.

– Olemme innoissamme tästä yhteistyöstä. Meillä on jo ennestään yhteistyötä  vastaavanlaisten isojen yksiköiden kanssa Ruotsissa. On hienoa, että voimme nyt työskennellä myös Suomen suurimman oppilaitoksen kanssa. Tavoitteena on lisätä tietoutta ruokinnan vaikutuksista hevosen hyvinvointiin yleisellä tasolla ja yhdessä Hevosopiston työntekijöiden kanssa löytää parhaat mahdolliset toimintamallit, toimitusjohtaja Joonas Oranta, Oranta Equusilta kertoo.

Tiedustelut
Marian Seppälä, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, marian.seppala@hevosopisto.fi, p. 050 559 1171
Joonas Oranta, toimitusjohtaja, joonas@oranta.fi, p. 040 751 2934

Hevosopisto Oy
Hevosopisto Oy on alan suurin ammatillinen oppilaitos sekä hevosurheilun valtakunnallinen valmennuskeskus. 300 hehtaarin alueella toimivalla Hevosopistolla on erinomaiset olosuhteet kilpailla ja harjoitella ympäri vuoden. Alueella järjestetään erilaisia tapahtumia ja valmennuksia yli 200 päivänä vuodessa.

Oranta Equus Oy
Oranta Equus  on sitoutunut auttamaan hevosen terveyden ja suorituskyvyn maksimoinnissa. Korkealaatuisten tuotteiden ohella Oranta tarjoaa neuvontaa kasvattajille ja valmentajille. Teemme ruokintasuunnitelmia ja tähtäämme todelliseen kumppanuuteen, jonka tavoitteena on yhdessä auttaa hevostasi kohti sen todellista potentiaalia.