Ratsastuskoulun vetäjä Marjo Mettala jättää tehtävänsä

  • 16.4.2019

Ratsastuskoulua syksystä 2017 luotsannut Marjo Mettala on päättänyt jättää tehtävänsä Hevosopiston ratsastuskoulun vetäjänä. Varsinaisten iltatuntien ja opiskelijoiden ohjauksesta Mettala jää pois 16.4.2019 alkaen.

Mettalan aikana ratsastuskoulu siirtyi digiaikaan, kun koululla otettiin käyttöön sähköinen varausjärjestelmä. Mettala myös osallistui vahvasti kiltatoiminnan kehittämiseen. Mettala työskenteli Hevosopiston ratsastuskoululla vuodesta 2015 ja siirtyi sen vetäjän rooliin syksyllä 2017.

Ratsastuskoulun oppitunneista vastaavat toistaiseksi ratsastuksenohjaaja Joni Paavola ja ratsastuksenohjaaja Silja Ahonen sekä kokeneet sijaiset. Prosessi ratsastuskoulun toiminnan uudelleen organisoimiseksi on käynnistetty.

Tiedustelut
Marian Seppälä
Markkinointi- ja viestintäpäällikkö
marian.seppala@hevosopisto.fi