Hevosopistolla remontoidaan

  • 9.4.2019

Hevosopistolle on laadittu 5-vuoden investointisuunnitelma. Korjausvelkaa on kertynyt paljon eikä kaikkea voida valitettavasti korjata kerralla. Suunnitelmassa on nyt kiireellisyysjärjestyksessä valitut kohteet ja työt ovat jo käynnistyneet.

  • Kuva

Suunnitelman mukaan oppilasruokalaan on jo remontoitu lisää asiakastiloja ja keittiö kunnostetaan. Suojeltu kartanorakennus on huolenpitoa vailla ja tästä johtuen opetuksen hallinto muuttaa Keskukseen remontin alta pois. Kartano siirtyy remontin jälkeen majoituskäyttöön. Opiskelija-asunnoista remontoidaan Lumme ja Koivu. Urheilualueista Ypäjä- ja Opistohallit ovat ensimmäisenä jonossa. Ypäjä-hallin aula ja sosiaalitilat korjataan sekä katsomo ja laidat maalataan. Opistohallin pohja uudistetaan sekä katsomo ja laidat maalataan. Derby-verryttelyn kunnostus on myös suunnitelmassa.

Asiakkaiden viihtyminen, hevosten hyvinvointi ja turvallisuus ovat Hevosopistolle tärkeitä ohjaavia tekijöitä olosuhteiden kehittämisessä. Remonttien aikataulut pyritään ajoittamaan siten, että näistä aiheutuu mahdollisimman vähän häiriötä.

Asiakaspalaute on tervetullutta ja sitä voi jättää nettisivujen välityksellä, linkki

Lisätietoa

Ari Väisänen
ari.vaisanen@hevosopisto.fi
Kiinteistöpäällikkö