Rekry: Tapahtuma-assistentti

  • 24.2.2019

Haemme kausityöhön iloista ja energistä tapahtuma-assistenttia!

  • Kuva

Tehtäviisi kuuluu Hevosopisto Oy:n kilpailu- ja tapahtumatoiminnan suunnitteluun, valmisteluun ja toteutukseen liittyvät tehtävät yhteistyössä kilpailusihteerin ja muiden toimijoiden kanssa, vaihtelevasti ja monipuolisesti käytännön tehtäviä sekä opiskelijoiden ohjausta.

Tehtävä edellyttää aiempaa kokemusta ratsastuskilpailujen järjestämisestä sekä hevosalan ja ratsastuksen eri lajien erityispiirteiden tuntemista. Pystyt toimimaan sujuvasti useiden organisaation sisäisten ja ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Suomen lisäksi edellytämme vähintään englanninkielen sujuvaa hallintaa.

Arvostamme asiakaslähtöistä ajattelua sekä halua kehittää ja kehittyä.

Olet tottunut tietotekniikan käyttäjä ja hallitset sujuvasti Microsoft Office -ohjelmat.  Lisäksi hallitset ratsastuskilpailuissa käytössä olevien tulospalvelu- ja ilmoittautumisjärjestelmien käytön (Equipe, KIPA). Sinulla on myös kokemusta sosiaalisen median ja digitaalisen markkinoinnin työkaluista. Taitto- ja kuvankäsittelyohjelmien käyttökokemus on hyödyksi.

Tapahtuma-assistentin tehtävät ovat monipuoliset ja vaihtelevat. Työssä pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi laaja-alaisesti ja kehittävällä otteella.

Kiinnostuitko?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän hevosalan johtavassa oppilaitoksessa ja hevosurheilun valtakunnallisessa valmennuskeskuksessa.

Hae paikkaa tai ole yhteydessä mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä!

Palkka ja työaika
Määräaikainen kausiluonteinen tehtävä 1.4.-30.9.2019, mahdollisuus toiselle kaudelle 1.10.2019 alkaen. Palkka sopimuksen mukaan. Työ on pääosin päivätyötä, mutta tapahtumien yhteydessä töitä tehdään myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Hakemukset / lisätietoja:

Pirkko Herd, Hevosopiston valmennuskeskuksen johtaja, pirkko.herd@hevosopisto.fi,   040-681 58 77