Hevosopiston ravintolatoimintaan muutoksia

  • 14.2.2019

Hevosopiston aamiaistarjoilut muuttuivat maaliskuun alusta

  • Kuva

Runsas aamiainen on jatkossa tarjolla ravintola Oppilasruokalassa. Ravintola Ratsumestari on alustavien suunnitelmien mukaan kiinni kevään ajan ja palaa taas palvelemaan kesän kilpailu- ja leirivieraita.

Hevosopiston asiakasravintolatoiminta on ollut ulkoistettuna Feedin Oy:lle vuodesta 2016 lähtien. Sopimuskauden päättyessä 28.2.2019 ravintolat palaavat takaisin oppilaitoksen oman keittiön hoidettavaksi. Tästä seuraa jonkin verran muutoksia Hevosopiston alueen ravintolapalveluihin. Muutokset koskevat muun muassa Ravintola Ratsumestaria, maneesikahviloita sekä kisaravintoloita urheilualueella.

Majoitusasiakkaiden aamiaiset tarjoillaan 1.3.2019 alkaen ravintola Oppilasruokalassa, jossa on myös tarjolla lounasta ja päivällistä päivittäin.

Opistohallin kahvilassa on viikonloppuisin tarjolla keittolounas sekä kahvilatuotteita, arkisin kahvilatuotteita. Tapahtumien aikana aukioloaikoihin ja käytössä oleviin tiloihin voi tulla muutoksia, joista tiedotetaan nettisivuillamme sekä majoitusvastaanotossa.

Ravintola Oppilasruokala palvelee 1.3.2019 alkaen:

AAMIAINEN
ma-pe 7-9
la-su 6.30-10

LOUNAS
ma-pe 11-13
la 11-15
su 11-13

PÄIVÄLLINEN
ma-to 16-18
pe 16-19
la 15-19
su ei päivällistä

Lauantaisin ja sunnuntaisin Opistohallin kahvioon on mahdollista tilata erikseen aamupala majoitusvarauksen yhteydessä. Tilaukset viimeistään perjantaina klo 18 mennessä sähköpostilla reception@hevosopisto.fi.
Kello 8-10 tarjolla olevaan aamupalaan sisältyy täytetty sämpylä, tuoremehu, pussipuuro, jugurtti ja kahvi, tee tai kaakao.


Tiedustelut:

Niina Laaksonen, keittiövastaava
Marian Seppälä, Markkinointi- ja viestintäpäällikkö