Staro Miamin huikea kausi jatkui Breeders’ Crownissa

  • 14.11.2018

Hevosopiston ravitallissa Aripekka Pakkasen valmennuksessa valmentautuva Staro Miami starttasi sunnuntaina Ruotsin Eskilstunan raviradalla Breeders' Crownin finaaleissa. Urhean juoksun päätteeksi tamma sijoittui toiseksi ja kirkkaimman sijan nappasi ikäluokan kovin tamma Conrads Rödluva ohjastajansa Örjan Kihlströmin ajamana. Staro Miami on tienannut kolmivuotiskaudellaan huikeat 365 000 euroa.

  • Kuva

Staro Miamia ohjasti sen vakio-ohjastaja Mika Forss. Staro Miami joutui lähdön jälkeen johtavan rinnalle, josta se teki juoksuaan. Takaa huikean juoksun teki Daniel Redénin valmentama ja Örjan Kihlströmin ohjastaman Conrads Rödluva, joka lopulta lipui selkeään voittoon. Staro Miami taisteli urheasti toiselle sijalle ja ansaitsi juoksusta premiechansin ansiosta kakkosrahat tuplana, eli yhteensä reippaan 80 000€.

Staro Miami nosti tällä sijoituksellaan ansionsa yhteensä 365 699 euroon ja sen ennätys on 12,1ake. Mahtavalla kolmivuotiskaudellaan tamma on startannut yhteensä 13 kertaa ja se on juossut vain Ruotsissa kilpaa. 13 startistaan se on voittanut 7 ja on sijoittunut 11 kertaa kolmen parhaan joukkoon. Tamma on tienannut yhteensä yli 28 000€ per startti.

Staro Miamia hoitaa Etta Pakkanen ja sen omistaa Tixi In Car Oy.

Katso lähdön tulokset ja lähtö tästä linkistä.