Staro Miamille arvokas toinen sija Oaksissa

  • 1.10.2018

Hevosopiston ravitallin Staro Miami teki vakuuttavaa jälkeä Ruotsin tammakriteriumissa, eli Oaksissa. Staro Miami runttasi alussa johtoon ja piti pintansa loppusuoralle asti, kunnes Daniel Rédenin Conrads Rödluva sai kiritilaa ja jätti Staro Miamin hopealle. Staro Miami kuittasi kuitenkin kakkosrahat tuplana ja tienasi omistajalleen yli 140 000€ voittorahoja.

  • Kuva

Staro Miami teki juoksussa uuden ennätyksensä, joka kirjataan nyt aikaan 12,1. Tammaa ajoi Mika Forss. Staro Miami on Ruotsissa syntynyt ja edelleen sen rekisterissä. Ruotsin järjestelmän mukaisesti tamman on saanut ilmoittaa mukaan premiechans-järjestelmään, jolloin sillä on mahdollisuus saada tietyistä kasvattajakilpailuista tuplapalkinnot. Tämä toteutui eilen Staro Miamin kohdalla ja sen tuplasi 700 000kr kakkosrahat 1,4 miljoonaan kruunuun, eli reippaaseen 140 000 euroon.

Staro Miamin kausi on ollut huikea. Kolmivuotias tamma on tienannut nyt 11 startistaan yli 265 000 euroa. Stari Miamin omistaa Tixi in Car oy ja sitä hoitaa Etta Pakkanen ja mukana Solvallassa hevosta hoitamassa oli myös opiskelija Jonna Javanainen.

Staro Miamin arvokas toinen sija nostaa Hevosopiston ravitallin ja valmentaja Aripekka Pakkasen sijalle 4. valtakunnallisessa valmentajatilastossa. Tallin ansiot nousevat yli 375 000 euroon.

Katso Staro Miamin lähtö tästä linkistä.