Ravitallilla takana huikea kolmen voiton viikko

  • 6.8.2018

Hevosopiston ravitallin ja valmentaja Aripekka Pakkasen alkuvuosi on ollut menestyksekäs, sillä tallin voittoprosentti on 23 ja sisäänajettua rahaa on kertynyt jo lähes 145 000€. Viime viikko oli pelkkää juhlaa, kun tallin kaikki kolme startissa ollutta hevosta voittivat lähtönsä. Ypäjä Louvre ja Chique taistelivat voittoihin keskiviikkona Vermossa, kun taas tallin kolmevuotias tammatähti Staro Miami otti arvokkaan voiton Ruotsin E3-kilpailusarjan karsinnassa.

  • Kuva

Chique kiihdytti Vermossa jo tämän vuoden kolmanteen voittoonsa Olli Koivusen ajamana ja merkkasi uuden ennätyksen 14,9a. Välillä epävarma 5-vuotias tamma Chique on alkanut näyttämään osaamistaan ja se jylläsi voimillaan voittoon tienaten 2000€. Tamman omistaa ja on kasvattanut Leppäharju Mauno & Sherwood Stable Oy ja Salla Pirhonen hoitaa tammaa.

Katso lähtö tästä linkistä.

Ypäjä Louvre teki viime startissaan Seinäjoella kanuunakirin, mutta ehti vain viidenneksi. Nyt keskiviikkona Vermossa oriilla lähdettiin hakemaan uutta ennätystä ja paikkaa ikäluokan tärkeimmän kilpailun, Derbyn, rankinglistalle. Tämä onnistui täydellisesti, kun Olli Koivusen ajama ori punnersi mailin matkalla kuolemanpaikalta voittoon huikealla ajalla 11,8aly. Näin ori varmisti paikkansa Derbyrankingissa ja pääsee osallistumaan kilpailun karsintoihin. Ypäjä Louvre tienasi voitostaan 2500€ ja sen vuoden ansiot nousivat yli 11 000 euroon. Ypäjä Louvren omistaa Louvre Lovers Stable, sitä hoitaa Miia Myllymäki ja opiskelija Jonna Javanainen ja oriin on kasvattanut Hevosopisto Oy.

Katso lähtö tästä linkistä.

Viikon kirkkaimman voiton nappasi tallin kolmivuotistähti Staro Miami, joka voitti Ruotsissa lyhyen matkan E3-karsintansa ja lähtee finaaliin radalta kolme. Staro Miamia ajoi suomalainen huippuohjastaja Mika Forss, joka on ajanut kaikki sen kahdeksan starttia. Tamma juoksi lähdössä uuden ennätyksensä 12,6aly ja tienasi palkintorahoja yli 10 000€ Staro Miamin kolmivuotiskausi on ollut menestyksekäs ja se on voittanut viisi kahdeksasta startistaan, voittosumman ollessa yli 63 000€. E3-kilpailusarjan finaali juostaan 18. elokuuta.

Katso lähtö tästä linkistä.