Ravitallilla kahden voiton viikko – Mistelle vakuutti Vermossa

  • 8.3.2018

Hevosopiston ravitallilla oli kahden voiton viikko, kun tiistaisen Air Gunnerin voiton lisäksi tamma Mistelle juoksi vakuuttavaan keulavoittoon Vermon Toto65-raveissa. Aripekka Pakkasen valmentama ja Tiina Eskosen kanssa omistama tamma juoksi ajan 13,6a ja tienasi palkintorahoja 2000 euroa.

  • Kuva

Tammaa ohjasti Olli Koivunen.

– Mistelle oli nyt odotetun hyvä ja juoksun onnistuessa osasin odottaa siltä menestystä. Viimeksi Lahden starttiin ei pystytty viimeistelemään toivotulla tavalla ja ajattelinkin tamman parantavan tähän starttiin. Seuraavaksi Mistelle juoksee tiistaina TeivoGP karsinnoissa. Sinne saatiin hyvä lähtöpaikka ja finaalipaikkaa lähdetään hakemaan, valmentaja Aripekka Pakkanen kommentoi.

Katso lähtö tästä linkistä.