Kokenut Air Gunner voitti Teivossa

  • 7.3.2018

Eilisissä Teivon raveissa kilpailukautensa voitokkaasti aloitti Aripekka Pakkasen valmennustallin kokenein kilpahevonen Air Gunner. 10-vuotias ruuna juoksi ajan 16,8ke ja kuittasi palkintorahoja 1300 euroa. Hevosta ohjasti Ari Moilanen.

  • Kuva

Kahdeksetta kilpailukauttaan kilpaileva 10-vuotias Air Gunner yllätti valmentajansa positiivisesti.

– Ruuna oli yllättävän hyvä pitkältä tauolta. Ajattelin sen tarvitsevan muutaman startin päästäkseen kilpailukuntoon. Nyt se kuitenkin tuli alle 14-vauhtia viimeisen 1000m ja oli kyllä todella positiivinen yllätys. Tästä on hyvä jatkaa. Yritetään hakea sille pari vähän helpompaa starttia vielä ennen kovempia koitoksia, valmentaja Aripekka Pakkanen kommentoi.

Air Gunneria hoitaa Etta Pakkanen ja sen omistaa Markku Harju Jyväskylästä.

Katso lähtö tästä linkistä.