Vermon Ravikoulussakin on mahdollista opiskella tutkinto

  • 9.2.2018

Haluatko tarjota ajamisen ja raviurheiluun liittyviä elämyksiä asiakkaille? Vermon Ravikoulussa toteutetaan ajamiseen ja raviurheiluun painottunut hevostalouden perustutkinnon hevosharrastepalveluiden tuottaminen tutkinto, joka alkaa toukokuussa 2018.

  • Kuva

Vermon Ravikoulussa toteutettava ajamiseen ja raviurheiluun painottunut Hevostalouden perustutkinnon hevosharrastepalveluiden tuottaminen

Nyt on mahdollisuus suorittaa Hevostalouden perustutkinto suuntautuen hevosharrastepalveluiden tuottamiseen, joka painottuu ajamiseen ja raviurheiluun.

Hevostalouden perustutkinto (180 osaamispistettä) muodostuu ammatillisista tutkinnon osista (135 osaamispistettä), yhteisistä tutkinnon osista (35 osaamispistettä) ja vapaasti valittavista tutkinnon osista (10 osaamispistettä).

Opiskelu tapahtuu pääosin koulutustyöpaikalla. Tieto koulutustyöpaikasta tulee antaa hakemuksessa.

Koulutustyöpaikkaa voi tiedustella myös Vermon ravikoulusta: hanna.lepisto@hevosopisto.fi . Tutkinnon voi suorittaa myös oppisopimuksella, lisätietoja: katri.ojanen@hevosopisto.fi .

Vermon ravikoulussa ja Ypäjän Hevosopistolla järjestettävien lähiopetusjaksojen teoria- ja käytännön opetus sekä verkko-opetus tukevat oppimista työpaikalla.

Lisätiedot