Rekry: Markkinointi- ja viestintäkoordinaattori

  • 7.2.2018

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Hevosopisto Oy:lle iloista ja energistä MARKKINOINTI- JA VIESTINTÄKOORDINAATTORIA! Työhösi kuuluu Hevosopisto Oy:n viestintä- ja markkinointitoimenpiteiden suunnittelu ja toteutuksen koordinointi yhteistyössä graafikon ja muiden kumppaneiden kanssa. Tuotat sisältöä Hevosopiston sisäisiin ja ulkoisiin viestintäkanaviin ja vastaat asiakasviestinnästä ja mediasuhteista. Vastuualueellasi on myös myynnin prosessin tukeminen ja kehittäminen sekä varautuminen kriisiviestintään.

  • Kuva

Tehtävä edellyttää hyviä viestintätaitoja sekä markkinoinnin ja liiketoiminnan perusteiden osaamista. Sinulla on mieluiten viestinnän tai markkinoinnin korkeakoulututkinto tai vastaavat tiedot sekä jonkin verran työkokemusta alalta. Työssä tarvitset organisointikykyä ja kykyä hallita kokonaisuuksia. Pystyt toimimaan sujuvasti useiden organisaation sisäisten ja ulkoisten yhteistyökumppaneiden verkostossa. Tärkeää on asiakaslähtöinen ajattelu sekä halu kehittää ja kehittyä. Arvostamme hevosalan tuntemusta.

Olet tottunut tietotekniikan käyttäjä ja hallitset sujuvasti Microsoft Office -ohjelmat. Sinulla on myös kokemusta sosiaalisen median ja digitaalisen markkinoinnin työkaluista. Taitto- ja kuvankäsittelyohjelmien käyttökokemus on hyödyksi.

Markkinointi- ja viestintäkoordinaattorin tehtävät ovat monipuoliset ja vaihtelevat, ja työssäsi pääset tekemään viestintää ja markkinointia laaja-alaisesti ja kehittävällä otteella.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Asemapaikkasi on Ypäjä. Raportoit markkinointi- ja viestintäpäällikölle.

Työnkuvaasi kuuluu mm.

  • Nettisivujen ylläpito ja päivittäminen
  • Asiakasrekisterin hallinto ja ylläpito
  • Sisältömarkkinointi
  • Sopimusasiakkaiden hallinta
  • Messut ja markkinoinnin tukitoimet
  • Yhteistyökumppaneiden tukitoimet

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi/ole yhteydessä mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Palkka sopimuksen mukaan. Työ on pääosin päivätyötä, mutta tapahtumien yhteydessä töitä tehdään myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän Hevosalan johtavassa oppilaitoksessa ja hevosurheilun valtakunnallisessa valmennuksessa.

Lähetä hakemus ja ansioluetteloineen 15.2.2018 mennessä oheisella linkillä:https://www.lyyti.in/Rekry_Markkinointi_ja_viestintakoordinaattori_6568

Lisätietoja antaa Markkinointi- ja viestintäpäällikkö Marian Seppälä, p. 050 559 1171 tai marian.seppala@hevosopisto.fi.